Fontos dolgot üzent a Hír TV műsorvezetője - fotó

György-Horváth Zsuzsa,Hír TV, műsorvezető
György-Horváth Zsuzsa, a HírTV műsorvezetője mindig is televíziós szeretett volna lenni, már az első munkáját is egy tévénél kapta
Fotó: Polyák Attila - Origo
Vágólapra másolva!
György-Horváth Zsuzsa, a Hír TV híradósa és a Zsuzsi asztala műsorvezetője a Nemzeti Múzeum elől jelentkezett Instagram-oldalán. Az erdélyi születésű televíziós egy korábbi, az Origónak adott interjújában lelkesen mesélt arról, mennyire fontos számára Magyarország. Ez a legutóbbi bejegyzéséből is kiderült, mutatjuk!
Vágólapra másolva!

György-Horváth Zsuzsa, a Hír TV műsorvezetője egy korábbi interjújában arról beszélt, szívügyének tekinti a magyar termékek népszerűsítését

Fontos, hogy a magyart válasszuk! Én ezt az ügyet szolgálom, szeretném, ha ezt egy kicsit kötnék az arcomhoz, a személyiségemhez. Erre nagyszerű lehetőség a Zsuzsi asztala, ami nekem úgy szakmailag, mint emberileg nagyon sokat jelent.

Szakmailag azért, mert kibújtam a híradós bőrömből. Ez egy egészen más műfaj, a híradó feszességét levetkőzve itt most teljesen más műfajban próbálom ki magam" - magyarázta György-Horváth Zsuzsa, aki nem hagyta ki Orbán Viktor beszédét március 15-én sem.

A haza minden előtt

- üzent Kölcsey Ferenc szavaival az Instagramon.