Fél órával korábban érkezett meg a barátja, ezért halálra szúrta őt az angyalföldi nő

Vágólapra másolva!
Egyetlen szúrással ölte meg barátját egy nő a XIII. kerületben. A férfival telefonon közölte, hogy szakít vele, azt is megmondta, hogy mikor menjen a holmijaiért. A férfi pechére fél órával korábban érkezett, amin annyira felbosszantotta magát a nő, hogy megölte a férfit.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a 35 éves nő egy XIII. kerületi lakásban élt együtt arab barátjával. Utóbbi egy külön lakást is fenntartott. 

A nő időszakosan, amikor nála volt, ellátta a korábbi párkapcsolatából származó két kisgyerekét is.

A férfi szeretett volna a nővel végleg közös háztartásban, a gyerekekkel együtt, családként élni, és ebbe kezdetben a nő is beleegyezett. Később azonban már elzárkózott ettől, és azt sem engedte a férfinak, hogy amikor a gyerekei nála alszanak, az ő altatásukat megelőzően hazaérkezzen. Amikor pedig a gyerekek napközben is otthon voltak, akkor a férfi napközben sem mehetett haza.

A pár kapcsolata részben az előbbiek miatt, részben pedig a nő italozásai miatt megromlott, majd szakítottak egymással.

A nő pont egy éve, noha a gyerekei nála voltak, nagyon berúgott, aztán este, zaklatott állapotban felhívta a barátját azzal, hogy összepakolta minden holmiját, és a férfi azokat még aznap vigye el tőle.

Arra kérte a férfit, hogy csak este kilenc után menjen a holmijáért, amikor a két gyermeket már lefektette aludni.

A férfi azonban fél órával korábban érkezett, emiatt összevesztek. A nő a konyhában magához vett egy kést, és azzal mellkason szúrta a férfit, aki elindult kifelé, majd az ajtón előtt összeesett.

A nő a kést a mosogatóba dobta, közben szólongatta a férfit, hogy jöjjön be a lakásba.

Fotó: Forrás: ügyészség

A nő a szomszédokat kérte meg, hogy hívjanak mentőt. A mentősök ugyan gyorsan kiértek, de már nem lehetett a férfi életét megmenteni.

 

A Fővárosi Főügyészség indítványozta, hogy a nőt ítéljék letöltendő börtönre azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.