Elraboltak és megkínoztak egy férfit Jászkarajenőn

Vágólapra másolva!
Leütöttek, elraboltak, és egy tanyára vittek egy férfit, ahol kis híján halálra kínozták. Mindezt azért, mert azt feltételezték róla, hogy ellopott egy biciklit. A három támadó közül az egyiket már elfogták, azonban egyelőre mindent tagad.
Vágólapra másolva!

Megkínoztak egy férfit a Pest vármegyei Jászkarajenőn. Gábor épp 

gallyakat akart gyűjteni a településhez közeli erdőben, amikor megállt mellette egy kocsi, amiből kiugrott egy férfi, és teljes erőből fejbe verte egy kalapáccsal.

Az ütés után Gábor elájult. Ekkor kiszállt a kocsiból a támadó két társa, akik bevonszolták Gábort az autóba, majd elhajtottak vele. Egy tanyára vitték, ahol majdnem halálra kínozták. Gábor felismerte támadóit, mivel korábban is volt velük konfliktusa. Korábban Gábor ellopott egy talicskát, amiért letöltötte a büntetését. 

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Képünk illusztráció!
Fotó: Fotó: Csudai Sándor - Origo 

Ez alkalommal 

a kalapáccsal támadó férfi biciklije tűnt el, Gáborról pedig azt feltételezték, hogy ő vitte el, ezért bosszúból elhatározták, hogy megkínozzák. Két támadó két oldalról kifeszítette a száját, míg egy harmadik fogóval tépte ki három fogát. A férfi elmondta, ezután kasztrálni akarták,

 azonban inkább letettek róla. Ehelyett beledobták a tanyán lévő kútba, ahonnan megmenekült és hazament, végül a családja riasztotta a rendőröket. Az egyik tmadót már őrizetbe vették, a férfi azonban egyelőre mindent tagad.

Az esettel kapcsolatban a Pest vármegyei rendőrök ezt mondták a Borsnak:

2024. március 7-én érkezett bejelentés a sértettől. Elmondta, hogy Jászkarajenőn több, általa látásból ismert férfi autóval megállt mellette, ütni–verni kezdték, majd erőszakkal a kocsiba tuszkolták és egy tanyára vitték. A kietlen részen tovább bántalmazták, később magára hagyták. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett test szerte, 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök pár óra alatt elfogtak és őrizetbe vettek egy 52 éves helybéli férfit, kihallgatták, ő azonban tagadott.

A Pest vármegyei rendőrök súlyos testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt indítottak nyomozást az ügyben. Évekkel ezelőtt Budapesten is elraboltak egy férfit, majd összeverték, és több csontját is eltörték, miközben húszmilliós váltságdíjat követeltek tőle. Budán egy lányt raboltak el, majd a két férfi kínozta, megerőszakolta, és ki akarta vinni külföldre. Majdnem ugyanezt történt egy 12 éves kislánnyal is Erdélyben, a lány azonban még időben megszökött nyugdíjas támadója kezei közül.