Békülni akart, ehelyett késsel fenyegetőzött, és tört-zúzott nevelőapja lakásánál egy debreceni férfi

rendőrségi sziréna, forrás: pixabay.com
Vágólapra másolva!
140 óra közmunkára ítéltek egy debreceni férfit, aki ki akart békülni nevelőapjával, ehelyett újra összeveszett vele, melynek során a férfi kést vett elő, majd betörte a bejárati ajtót.
Vágólapra másolva!

A fiatal férfi október 25-én délután fél 6 körül Debrecenben, egy nagyerdei társasház udvarán részegen megjelent, hogy kibéküljön a házban lakó nevelőapjával. 

A beszélgetés azonban veszekedéssé fajult, majd a férfi kést vett elő a zsebéből, amit fenyegetésképpen megpörgetett a zsebében.

 A nevelőapja ezt látva bement a lépcsőházba, és bezárta maga mögött az ajtót, mire a férfi eltette a kést, és után akart menni, de nem volt a házhoz kulcsa, így nem tudott bejutni. 

Mérgében kétszer megrúgta a bejárati ajtó üvegét, ami emiatt elrepedt. 

Később saját pénzből kicseréltette az üveget, így a rongálással okozott kár megtérült.

A debreceni bíróság garázdaság miatt tárgyalás mellőzésével 140 óra közmunkára ítélte a férfit.

Egy férfi pedig barátnőjével akart kibékülni Monorierdőben, azonban vascsővel és machetével támadt rá, majd megerőszakolta. Egy budapesti férfi késsel állt bosszút barátnőjén 2016 karácsonyán, mert az nem akart békülni, hasonló eset történt Tatabányán,  Miskolcon pedig egy férfi elrabolta és brutálisan megverte barátnőjét a sikertelen békülési kísérletet követően.

Forrás: Debreceni Törvényszék