A testvérétől lopott egy hajdúhadházi férfi

Vágólapra másolva!
Egy hajdúhadházi férfi előbb a testvére kocsijából lopta ki az értékeket, majd később az alvó rokonait próbálta meg kifosztani, de akkor lebukott.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly októberben, az egyik éjjel elment a testvére házához, ahol az udvaron parkoló autó ablakát betörte, és kilopott belőle szerszámokat, kábeleket és 25 ezer forintot. A lopással 120 ezer, a rongálással 5 ezer forintos kárt okozott. 

Idén januárban az unokatestvérének hajdúhadházi otthonához ment, ahol a zárt ajtón keresztül bejutott. 

A szobákban értékeket keresett, majd bement a gyerekszobába. Az egyikük ágyán lévő telefont eltette, majd átment a pár szobájába. 

Ott eltett egy doboz cigit. Közben a feleség felébredt és rákiáltott a férfira. A férje kiugrott az ágyból és ellökte a férfit, aki elmenekült. Később visszaadta a rokonoknak az ellopott értékeket.

Képünk illusztráció 
Fotó: Police.hu 

Az ügyészség lopás és kifosztás miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre. 

Korábban az Origo megírta, hogy egy szigetszentmiklósi férfi a családjától lopott, egy fiú pedig a legjobb barátja családjától. Ausztráliában egy férfi a nagymamájától lopott.