A havonta hatmilliót kereső Cseh Katalin is büszke arra, hogy a magyar emberek miatta nem kapják meg az uniós forrásokat - videók

Cseh Katalin
Cseh Katalin
Vágólapra másolva!
Cseh Katalin momentumos európai uniós képviselő büszke arra, hogy havi 6 milliós fizetésért azért lobbizik Brüsszelben, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat.
Vágólapra másolva!

Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője TikTok-videóban ismerte el, hogy ő is a hazánk érdekei ellen lobbizott külföldön – írta a Mandiner.

Deutsch Tamás rájött arra, hogy mi történik az Európai Parlamentben. Még jó, hogy nézte Hajnal Miklós interjúját, és rájött arra, hogy bizony, én is dolgoztam a jogállamisági mechanizmuson. Sőt!”

– jelentette ki Cseh.

Mint arról korábban többször beszámoltunk, Cseh Katalin úgy lobbizik Magyarország ellen, hogy havonta hatmilliót keres. Mindezek mellett egy súlyos korrupciógyanús ügybe is belekeveredett.

A Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté szerint indokolt a rendkívüli bizottsági ülés összehívása, miután a momentumos EP-képviselők intézhették el, hogy az uniós parlament elsöprő többsége eljárásokat zúdítson hazánk nyakába.

Ma már teljes nyíltsággal, büszkén vállalják, mindent megtesznek azért, hogy Magyarország ne kapjon uniós forrásokat és jogi eljárásokkal vegzálják. Épp ezért kapták korábban is a dollárokat más államok spekulánsaitól”

– tette hozzá Kocsis. A Fidesz frakcióvezetője szerint a momentumos Hajnal Miklós nyilatkozata politikai akció, a többi külföldi momentumos tevékenysége pedig hazánk szuverenitása elleni támadás.

Dömötör Csaba: Nincs több kérdésünk

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára korábban megdöbbentőnek nevezte, hogy az ellenzéki politikusok közül egyre többen nyíltan vállalják, hogy ők érték el a Magyarországnak járó uniós források felfüggesztését. 

A Momentum Magyarországon megválasztott, elvileg Magyarországot képviselő politikusai azt tartják a legnagyobb büszkeségüknek az elmúlt öt évből, hogy most már következménye is van az eljárásoknak, és nem kapjuk meg a nekünk járó pénzeket, és ezt ők járták ki. Nincs több kérdésünk.

Dömötör Csaba hozzátette: szerinte bőven akadnak Magyarországon olyan emberek, akik szintén hazaárulásnak tartják, hogy az ellenzéki képviselők hazánkkal szemben dolgoznak Brüsszelben.