A párkapcsolati erőszakról tett közzé kisfilmet Varga Judit, miután volt férje, Magyar Péter szerint őt felesége összeverésével hozták hírbe

Fotó: Teknős Miklós
Vágólapra másolva!
Nem nyugszik az exférj. Először teleírkálta a facebookot, hogy nem bántotta volt feleségét, Varga Juditot, majd amikor Varga Judit a facebookon egy családi erőszakra utaló kisfilmmel reagált, dührohamot kapott.
Vágólapra másolva!

Miután Magyar Péter exférj baloldali celebekkel, unalomig ismert baloldali közhelyekkel mérsékelten sikeres tüntetést rendezett, úgy érezte, hogy más módon kell folytatni szereplését. A facebookon arról írt, hogy az a hír kering róla, hogy ő összeverte feleségét, azonban szerinte ez nem igaz. Ahogy fogalmazott, "szimpla veszekedés" volt... 

Ezután Varga Judit kitett egy kisfilmet saját facebook oldalára a párkapcsolati erőszakról. Magyar Péter ezt úgy értelmezte, hogy volt felesége szerint dehogynem, Magyar bántotta, ezért az exférj hisztérikus írással reagált és persze mindent tagadott.

Nyilvánvaló: Magyar Pétert személyes bosszú vezérli volt feleségével és annak pártcsaládjával szemben. Képtelen uralkodni magán, teljesen elvakultan dühöng. Érezhetően egyre kevésbé képes kontrollálni magát.