Szponzor logó
Szponzorált tartalom

Váratlant lépett a SPAR, rengeteg vásárló pénztárcáját érintheti

Vágólapra másolva!
Egyes üzletekben ha legalább kettőt vásárol ugyanabból a termékből, mely a mennyiségi promócióban szerepel, akkor a másodikra akár 70 százalék kedvezményt is kaphat.
Vágólapra másolva!
Zöldségek és gyümölcsök
Fotó: https://www.sciencenews.org/article/physics-fruit-display-collapse 

2024. február 15-től indul a SPAR legújabb promóciója, amelynek keretében ha az akciós szórólapban megjelölt termékekből legalább kettőt vásárol, akkor a másodikra jelentős, akár 70 százalékos kedvezményt is kaphat! Az akció keretében több mint 30 terméknél brutális kedvezmény jár minden második megvásárolt árucikkre. Húsok, chipsek, ostyák és italok is vannak a kedvezményes termékkörben.

Ezen kívül több pénztárcabarát árcsökkentő akcióval segít a spórolásban a SPAR Magyarország.

Március végéig háromszáz közkedvelt termék árát rögzítette a vállalat az Árstop Extra Promóciója keretein belül. Emellett az év elejétől kibővített tartalommal jelenik meg a SPAR akciós újsága, amelynek köszönhetően a SPAR és INTERSPAR áruházakban hetente közel 1000 akciós ajánlattal találkozhatnak a vásárlók. A mobilalkalmazásban pedig további, hetente frissülő, egy-egy kiemelt árucikkre vonatkozó kuponajánlatokat, valamint a népszerű 20%-os vásárlási kupon digitális verzióját is megtalálni.

További információkat itt találhat: https://www.spar.hu/akcioterv

(X)