Tömegverekedés tört ki egy nyíregyházi diszkó előtt

ököl (illusztráció)
ököl (illusztráció)
Vágólapra másolva!
11 férfi támadt egymásra egy nyíregyházi diszkó előtt. Volt, aki életveszélyesen, illetve súlyosan megsérült. Az egész azzal kezdődött, hogy egyiküket viselkedése miatt nem akarta beengedni a biztonsági őr.
Vágólapra másolva!

Egy férfi március 3-án megjelent egy nyíregyházi szórakozóhelyen, azonban a biztonsági őr nem engedte be, mert korábban probléma volt vele.

A férfi ezen felháborodott, fenyegetőzni kezdett, majd felhívta apját és testvérét, hogy azonnal jöjjenek, és segítsenek neki bosszút állni.

A rokonok hajnali 2 óra körül érkeztek meg kocsival, és számon kérték a biztonsági őröket, majd a két testvér rájuk támadt. Ezután a testvérpár és a három biztonsági őr között verekedés tört ki, ütötték-verték egymást. Eközben az egyik testvér

a kezére húzott boxerrel szemen ütötte az egyik biztonsági őrt.

Az apa szerette volna szétválasztani őket, ám ekkor

többször ököllel arcon ütötték, majd miután a férfi a földre került, meg is rugdosták.

A kép illusztráció Forrás: Police.hu

A hangoskodás miatt több vendég is kiment a szórakozóhely elé, akik bekapcsolódtak a verekedésbe.

Végül az apa életveszélyesen, a biztonsági őr súlyosan, a többiek pedig könnyebben megsérültek.

A főügyészség a verekedésben részt vevő

11 férfi ellen csoportos garázdaság miatt emelt vádat, van, akinek emellett életveszélyes, illetve súlyos testi sértés miatt is felelni kell.

Hasonló tömegverekedés tört ki néhány éve egy salgótarjáni, illetve egy somoskői kocsma előtt, ennél is durvább dolog történt Hevesen, ahol 200 ember támadt egymásra egy helyi szórakozóhelyen. Budapesten egy elfajult kocsmai verekedés során pedig majdnem halálra vertek egy fiatal férfit.

Forrás: Ügyészség