Meghibásodott a biztosítóberendezés a váci vonalon

vonat
klímasemleges
Budapest, 2021. február 17. Felmatricázott TRAXX mozdony a MÁV-csoport zöldkampányát indító rendezvényen a Keleti pályaudvaron 2021. február 17-én. Magyarországot 2050-re klímasemleges országgá lehet tenni. Például ha vonattal tesszük meg az utat, az átlagosan mintegy 71 százalékkal kevesebb szén-dioxid-kibocsátást jelent, mintha személyautóval tennénk meg ugyanazt a távot - hangzott el a kampányindítón. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Meghibásodott a biztosítóberendezés Vác és Göd között, emiatt a Budapest-Vác-Szob vonalon 20-40 perccel hosszabb lehet a vonatok menetideje - közölte a Mávinform vasárnap délután.
Vágólapra másolva!

Frissítés:

Vác és Göd között megjavították a biztosítóberendezést. A Budapest– Vác–Szob vonalon fokozatosan áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés.

Göd–Vác és Vác–Göd viszonylaton a 300-as számú Volánbuszokon 17 óráig fogadják el a vasúti menetjegyeket, bérleteket és utazási igazolványokat.

- írja a Mávinform Facebook-oldala.

Korábban írtuk:

A műszaki hiba miatt délután két vonat kimaradt a menetrendből.

A berendezés helyreállításig az S70 Budapest-Vác közötti személyvonatok csak Gödig, illetve onnan közlekednek a főváros felé.

A Z70-es vonatok megállnak a Göd és Vác közötti megállókban.

Göd-Vác és Vác-Göd viszonylaton a 300-as számú Volánbuszokon elfogadják a vasúti menetjegyeket, bérleteket és utazási igazolványokat - jelezte a Mávinform.

A címlapi kép illusztráció!