Halálosan megfenyegették a XII. kerületi alpolgármestert

Vágólapra másolva!
Gyalázatos módszerekkel fenyegették meg Fonti Krisztinát, XII. kerület alpolgármesterét. A gyáva, és nemtelen támadás a közösségi oldalon jelent meg.
Vágólapra másolva!

 Fonti Krisztina XII. kerület alpolgármestere néhány napja tett közzé egy Facebook posztot arról, hogy a Budapest II. világháborús ostromára emlékezők közé sajnos minden évben elvegyülnek neonácik, akik tiltott önkényuralmi jelvényekkel masíroznak végig a budai kerületeken félelmet és felháborodást kiváltva.

„Háborús, veszélyes időket élünk, Európa-szerte egyre több a szélsőséges megmozdulás, a polgárokat félelemben tartó akció. 

Ezért ma levélben fordultam Budapest rendőrkapitányához, akit arra kértem, ne engedélyezze a tiltott önkényuralmi jelképekkel történő vonulást, biztosítsa a hegyvidéki, budai polgárok nyugalmát! 

Budapest maradjon békés és biztonságos – tegyünk meg mindent ennek érdekében! Lépjünk fel a tiltott önkényuralmi jelképek használata ellen!”

- írja az alpolgármester.

Posztja után nem sokkal életveszélyes fenyegetések sorát kapta. Dunába lövéssel, felakasztással fenyegette meg több kommentelő – írja a Metropol.

Az alpolgármester feljelentést tesz.

A budai kerületek önkormányzatai minden évben közösen emlékeznek meg Budapest II. világháborús ostromának áldozatairól.