Gálvölgyi János, a legkínosabb Heti Hetes-sztár is megszólalt

Gálvölgyi János
Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Alföldi Róbert, Gálvölgyi János és Mácsai Pál is felsorakozott az LMBTQ-tüntetés mögé. Nem meglepő, hogy a Gyurcsány-korszak legfőbb propagandistái egy kormányellenes rendezvényt támogatnak.
Vágólapra másolva!

A gyermekvédelem ürügyén gyakorlatilag egy LMBTQ-nagygyűlés szerveződik – legalábbis erre lehet következtetni abból a névsorból, amelyet Pottyondy Edina jelenlegi influenszer, korábbi momentumos aktivista tett közzé. A listára nem meglepő módon felkerültek a Gyurcsány-korszak vezető színházi propagandistái: Alföldi Róbert, Mácsai Pál és Gálvölgyi János is. 

Alföldi Róbert színész, rendező, aki sosem csinált titkot politikai irányultságából: sosem rejti véka alá, hogy az Orbán-kormány bukásában érdekelt.

 

Alföldiről tudni kell, hogy Gyurcsány nevezte ki a Nemzeti Színház élére. Mindezek mellett a baloldali propagandát kritika nélkül toló Heti Hetes állandó tagja volt. A régi világnak az egyértelmű embere. 

Alföldi rendszeres vendége volt a baloldali propagandaműsornak, a Heti Hetesnek

Mácsai Pál legutóbb azzal került a hírekbe, hogy a Fővárosi Közgyűlés kétségbeesett gyorsasággal választotta meg az Örkény Színház következő igazgatóját, holott a jelenleginek, Mácsai Pálnak csak 2025-ben jár le a mandátuma. Az új igazgató, akit eddig Soros cégei tartottak el, valójában egy stróman, a színházat továbbra is Mácsai irányítja majd. Azért kellett ilyen gyorsan megválasztani, mert a dollárbaloldal attól fél, hogy elveszti a választást, és akkor nem folytathatja Mácsai Pál igazgatóként. Csakhogy most kiderült: a nagy sietségben csak a törvényeket nem sikerült betartani: a stróman Gáspár Máténak még szakirányú végzettsége sincs. Gyurcsányékat ez nem érdekelte, és ehhez asszisztált a budapesti főjegyző is. 
 

Így védte Gyurcsányt Gálvölgyi

 

Gálvölgyi János az egyik leginkább Gyurcsány-párti propagandista, Még 2020-ban a Köztársasági Elnöki Hivatal meg az Állami Számvevőszék épületét összerondító Gulyás Márton egy internetes felvételre összetrombitálta a Heti Hetes "sztárjait". Hernádi Judit, Gálvölgyi János és Havas Henrik mellett ott volt a későbbi években megjelent Hajós András, Kéri László. A stílus pontosan az, amire számítani lehetett: ocsmány trágárkodás, kínos viccek, a mostani kormány gyűlölete, és persze Gyurcsány-imádat. Vagy pontosítsunk: feltehetően nem is imádatról van szó, hanem a baloldal régi-új főnöke felé egy tisztelettudó főhajtásról. És természetesen a mentegetéséről. Nem lehet véletlen a Gyurcsány melletti zavarba ejtő kiállás. Hiszen az ő vezetésével összeállt a teljes baloldal. 

Gálvölgyi akkor azt mondta: az őszödi beszéd utáni óriási elégedetlenség - és most idézet jön - "egy felbérelt puccs volt a Gyurcsány ellen, aminek nagyon sokan bedőltek. Ha valaki elolvasta volna azt a Gyurcsány-beszédet, az őszödit, akkor tudná, hogy nem arról szólt, amit kiforgattak, amit felhasználtak arra, hogy szétbasszák, szarják az egész várost."