Csonttörésig fajult a vita két vásárló között Nagykátán - videó

Veréslettavitavége, Verés lett a vita vége – videóval - a Pest Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye
Vágólapra másolva!
Az asszony egy bolti vitát követően támadt egy másik nőre, melynek során bevásárlószatyrával ütni-verni kezdte, és eltörte az egyik ujját.
Vágólapra másolva!

A két nő egy Nagykátához közeli falu kisboltjában veszett össze paradicsomválogatás közben. Egyikük trágár szavakkal szidta a másikat, majd fizetett, kiment a boltból és közelben lévő buszmegálló felé tartott.

A másik nő felháborodott a sértések miatt, ezért utána rohant, és 

a kezében lévő bevásárlószatyorral többször is felé ütött. A nő védekezésképpen felemelte egyik kezét, így az ütés az egyik ujját találta el, ami emiatt eltört.

A támadó ezután felszedte a földről a szatyrából kigurult paradicsomokat, majd még négyszer ütött áldozata felé, kétszer sikerült eltalálnia a hátát. Ezután visszament a bolthoz, és biciklivel elhajtott a helyszínről.

A monori ügyészség súlyos testi sértés miatt emelt vádat a bántalmazó nő ellen.

Néhány évvel ezelőtt egy kamondi boltban is összeveszett két nő vásárlás közben, végül a boltosnak kellett közbelépni, és szétválasztani őket, két részeg férfi pedig egy tatabányi boltban esett egymásnak, majd az üzlet előtt is folytatták a verekedést. Nyáron egy zalaegerszegi üzletben addig fajult a vita két nő között, míg végül egymás haját tépték. Hasonló eset történt egy siklósi drogériában is.

Forrás: Ügyészség