Bozótvágóval támadt egy férfi a rendőrökre Somogyban - videó

Vágólapra másolva!
Két napja egy férfi bozótvágóval rátámadt a nála házkutatást tartó rendőrökre, miközben fenyegette is őket. Emiatt a rendőrök figyelmeztető lövéseket adtak le. Ezután az őrült férfi újra fenyegette a rendőröket, ezúttal azzal, hogy robbanószert tart magánál. Emiatt a rendőrség a TEK segítségét kérte, akik a helyszínen elfogták a férfit. A férfit hivatalos személy elleni erőszakkal vádolják, a bíróság ma hoz ítéletet.
Vágólapra másolva!

Szerdán a nyomozók egy kaposvári férfinél tartottak házkutatást, akit hivatalos személy ellen elkövettet erőszakkal vádolnak. Az ügyészség a házkutashoz a rendőrség segítségét kérték, akik szerdán 6 órakor érkezetek a férfi házához. 

A háznál a férfi rátámadt a rendőrökre, először könnygázzal fújta le őket, majd a bejárati ajtóban elővett egy 60 centiméteres bozótvágó kést. 

A férfi a feje fölé emelte machetét és a rendőrök felé indult, miközben azzal fenyegetőzött, hogy megöli őket és ordítva megparancsolta nekik, hogy hagyják el a házát.

Ezután a rendőrök többször felszólították a férfit, hogy tegye le a kést, azonban az őrült férfi folytatta az ordibálást és a fenyegetőzést.

 Emiatt a rendőrök két figyelmeztető lövést adtak le. 

Ezután a férfi visszament a házába, majd rövid idő múlva kiabálva kijött onnan és újból fenyegetőzni kezdett. Most azzal, hogy Molotov koktélt készít és azzal felrobbantja a rendőröket. Ezután a ház mögött bújt el. 

A fegyveres fenyegetés miatt az ügyészség értesítette a TEK-et. Ezután a férfi ellenállás nélkül megadta magát. 

Az ügyészség őrizetbe vette a férfit, majd kihallgatták, ezután a letartóztatását javasolták. A férfi a kihallgatásakor mindent tagadott. A kaposvári bíróság ma dönt a férfi ügyében.