Baloldali tüntetés: Azahriah nárcisztikus, szociopata, nyomorult tanárokról beszélt

Azariah
Azariah videón keresztül szólt a tüntetőkhöz.
Vágólapra másolva!
A baloldal péntekre nagy megmozdulást szervezett a Hősök terére, a végén viszont sokan csalódottan ballagtak haza. Mint kiderült ugyanis, sokan Azahriah-koncertre számítottak, az énekes azonban ott sem volt, csak videóüzenetet küldött.
Vágólapra másolva!

A baloldal tüntetést szervezett péntek estére a Hősök terére, amely meglehetősen gyalázatosra sikeredett. Látványos performanszt próbáltak összehozni, ehhez képest csalódott emberek kullogtak haza a tüntetés végén.

A helyszínen ugyanis többen jelezték szerkesztőségünknek, hogy a téren sok volt a csalódott ember, mert megtudták, hogy nem lesz Azahriah-koncert.

Mint bebizonyosodott, a népszerű énekes, Azahriah személyesen nem is ment el, hanem videófelvételen olvasott fel egy előre megírt szöveget, amivel aligha voltak elégedettek a szervezők. 

Azahriah ugyanis - bár támadta Novák Katalint és Varga Juditot is -, inkompetens pártoknak nevezte a baloldali összefogás résztvevőit, és beszéde elején hosszan beszélt a "nárcisztikus", "szociopata, nyomorult tanárokról", akik megkeserítették a gyerekkorát.

Azahriah korábban sem titkolta, hogy megszenvedte az iskolás éveket, egy budapesti gimnáziumba járt, de nem sikerült befejeznie.

Egy interjúban elmondta, hogy mai napig álmodik az osztályfőnökével, aki hatalmas lelki törést okozott a számára: a kilencedik osztályt követően elüldözte az iskolából.

Biztatta az osztálytársaimat, hogy ne barátkozzanak velem,  félrehívott szünetekben, sőt, a legcsúnyább az volt, hogy felépítette a bizalmam, beszéltem neki az otthoni problémákról, majd ellenem fordította a kitárulkozásom. Megosztotta az igazgatóval a privát beszélgetésünket

- emlékezett vissza Azahriah.

Majd ezután az osztályfőnök és az igazgató gyakorlatilag elüldözte az iskolából. Így nem meglepőek a szavai, de a baloldal álszent tanártüntetéseinek üzeneteivel szembe mennek.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK