Ajánló a HírTV Radar című műsorából

HírTV Radar
HírTV Radar
Vágólapra másolva!
Összefoglaljuk és ajánljuk a HírTV Radar című műsorának mai tartalmát. 17:30-kor kezdődik a riportműsor, de egy órás, késleltetett formában is nézhető, egyébként izgalmas témákkal és megközelítéssel próbál a hétköznapi embereknek segíteni olyan problémák feltárásával és megoldásával, amelyek a nagyközönséget érintik.
Vágólapra másolva!

DROGBANDÁK - Több kiló metamfetamint és kokaint találtak egy szlovák-magyar bűnbandánál. A nemzetközi akcióban 220 millió forint vagyont és 300 millió forint értékű kábítószert foglaltak le. Ennek az akciónak és a korábbi elfogásoknak köszönhetően a bűnbanda tíz tagját vonták eljárás alá.

TOMBOL AZ INFLUENZA - Egyre több gyermekosztályon van telt ház az influenza rapid terjedése miatt. Akadnak iskolák, ahol a diákok egyharmada beteg, ami az orvosok szerint azért van, mert a légúti fertőzésből való felgyógyulás minimum egy hetet vesz igénybe.

HAGYD ITT A DÜHÖDET! - Egy alternatív stressz levezetési fajta vagy egy buli része. Bármelyikként felfogható egy olyan hely, ahol baseball ütővel, hatalmas villáskulccsal vagy vascsővel zúzhatja az ember szét ami a keze közé kerül- legyen az üvegpalack vagy lapos tévé. Mészáros Nóri kipróbálta az ország elsőszámú dühöngőjét

KÜLÖNLEGES LAPOSFÉREG JELENT MEG HAZÁNKBAN - A HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont (ATK) Növényvédelmi Intézete és a Magyar Természettudományi Múzeum (MTM) kutatói először azonosítottak két szárazföldi laposféreg (planária) fajt Magyarországon.

FEJLŐDIK A BALATONI HAJÓZÁS - Rekordévet zárt a Balatoni Hajózási Zrt., több mint kétmillió utas közlekedett 2023-ban a balatoni hajókon. Az elmúlt 22 évben nem volt példa ekkora balatoni forgalomra. A hajók közül kiemelkedett a kompok utasszáma, több mint 1 millió 423 ezren választották a komp szolgáltatást. Néhány hét múlva újra indul a balatoni hajózási szezon, és forgalomba állnak azok a kompok és katamaránok is, amelyeket tavaly nyáron úsztattak fel a Sió-csatornán

VERSENYMÉRNÖK - Gyenis Máté alapító tagja volt a Széchenyi István Egyetem Formula Student-versenysorozatban szereplő hallgatói csapatának, majd profi versenymérnök lett. Futamgyőzelemhez segítette a túraautós holland Nick Catsburggel, és Michelisz Norbert csapatát, a M1RA-t is erősítette. Most újabb kihívások előtt áll.

LOVAS RENDŐRÖK NÓGRÁDBAN - Egy éve indult, de máris jelentős sikereket ért el a Nógrád vármegyei Rendőr Főkapitányság lovas alosztálya. Az aprófalvas nógrádi vidéken ugyanis sok az erdős terület, valamint a még terepjáróval is nehezen megközelíthető meredek domboldal. A faluszéli gyümölcsösök, tanyák biztonságát jelentősen növelte a lovas járőrszolgálat, amely a helyiek körében is népszerű lett.