A baloldali Lukácsi Katalin is felháborodott Arató András gyalázatos véleménycikkén

Lukácsi Katalin
Lukácsi Katalin
Vágólapra másolva!
Lukácsi Katalin is megszólalt a baloldali újságíró botrányos írása kapcsán.
Vágólapra másolva!

Számomra elfogadhatatlan és nem értek vele egyet

 – kommentálta a Magyar Nemzetnek a Márki-Zay Péter fémjelezte Mindenki Magyarországa Mozgalom korábbi elnökségi tagja a Klubrádión megjelent botrányos publicisztikát. Lukácsi Katalin szerint ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ez a Klubrádió működését minősítené. Szavai szerint ez Arató András tévedése, ugyanakkor a címadás kapcsán hozzátette:

vállalhatatlan, és nagyon örülök neki, hogy lecserélték.

Alpári módon mondta el véleményét

Mint arról már lapunk beszámolt, Arató András: Kurvák cseréje címmel írt publicisztikát Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról vasárnap a Klubrádió honlapján. Talán még ők is érezték, hogy ezzel túl messzire mentek, ugyanis hétfő délutánra már „Bútorok cseréje?”-re változtatták az eredeti címet, sőt még az url-t is átírták.

Az internet azonban nem felejt: a Google-keresésekben is jól látszik az eredeti verzió. 

 

Ha a címet át is írták, Arató András véleménycikke még hemzseg a közönséges sértésektől. A köztársasági elnök, valamint a korábbi igazságügyi miniszter lemondása kapcsán azt írta:

ha nem megy jól a kupleráj, nem a bútort kell lecserélni, hanem a kurvákat.

Emellett félreérthetetlenül „Novák és Varga úrhölgyekről”, valamint „(nyilvános) házról” írt. Jellemző az is, hogy szerinte a lemondás után a nők „a közélettől is a fakanál irányába veszik az útjukat”.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK