Vonat ütközött össze egy traktorral Jászladánynál

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Jelentősen hosszabb menetidőre és pótlóbuszok közlekedésére számíthatnak a Vámosgyörk-Szolnok vasútvonalon utazók, mert egy személyvonat traktorral ütközött Jászladány és Jászkisér között - közölte a Mávinform a honlapján.
Vágólapra másolva!

A helyszínelés végéig - várhatóan a délutáni órákban - Szolnok és Vámosgyörk között a Volánbusz menetrend szerinti járatain a vasúti jegyek és bérletek érvényesek.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint

egy két kocsiból álló motorvonat és egy munkagépet húzó traktor ütközött hétfő délután egy Jászkisér külterületén található vasúti átjáróban.

A traktorból nagy mennyiségű hidraulikaolaj folyt el, a jászkiséri önkormányzati tűzoltók tisztították le az úttestet a törmelékektől - közölték.

A vonaton tizenkilencen utaztak, őket mentesítő szerelvény szállította tovább.

Az elmúlt napokban több vonatbaleset is történt; tegnap autóval ütközött egy Egerből Szilvásváradra közlekedő személyvonat Heves vármegyében, a Tardosi kőbányák vasúti átjáróban, két nappal ezelőtt pedig egy vonat és egy autó ütközött Ajakon a vasúti átjáróban, a kocsi kigyulladt, a tűz a mozdonyba is belekapott.

A címlapi kép illusztráció!