Vérfagyasztó: két kiló húsért és 12 ezer forintért ölt durva kegyetlenséggel az encsencsi gyilkos

gyilkosság vér kés Lemészárolta gyermeke anyját egy férfi
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Két kiló disznóhúsért és tizenkétezer forintért gyilkolt egy férfi Encsencsen. A 25 éves gyilkos nem először támadt másokra. Korábbi ügyei után kihallgatták, de elengedték, pár nappal később ölt - írja a Tények.hu. A portál információi szerint a gyilkos betört a nő házába, majd amikor az idős nő rajtakapta, összevissza kaszabolta, fültől fülig elvágta a torkát, végül rágyújtotta a házat.
Vágólapra másolva!

Fekete autóval, nyomozók vitték a bíróságra azt a 25 éves férfit, aki 55 késszúrással szabályosan kivégezte 69 éves szomszédasszonyát. A Tények információi szerint

betört a nő házába, amikor az idős nő rajtakapta, összevissza kaszabolta a nőt, majd fültől fülig elvágta a torkát, végül rágyújtotta a házat.

Két kiló disznóhúst és 12 ezer forintot zsákmányolt

A rendőrök pár óra alatt elfogták és megtalálták a lakásában az idős asszony vérével szennyezett bankjegyeket. Mint kiderült, a férfi májusban támadta meg először az egyik falubelijét. Betört a házába és összepakolta az értékeket. Ekkor lepte meg őt a házigazda, akire baltával és késsel támadt. Életét a felesége mentette meg, amikor lerángatta Krisztofert a férjéről. Akkor elfogták és rablás, valamint súlyos testi sértés miatt letartóztatták. Egy hónapig volt börtönben, de az ügyész nem kérte a fogva tartás meghosszabbítását. Kiengedték.

Pár hónapja volt szabadlábon, amikor a feltételezések szerint baltával megtámadott és kirabolt egy szintén Encsencsen élő nyugdíjas nőt, aki most is élet halál között lebeg.

A meggyilkolt asszonyhoz többször betörhetett már M. Krisztofer. Sokat panaszkodott, hogy tűnnek el dolgai, de feljelentést nem mert tenni. Nem úgy, mint egy másik falubelije, akihez Krisztofer szenteste tört be. Akkor a rendőrök el is fogták, kihallgatták, majd elengedték a férfit.

Pár nappal később pedig kivégezte áldozatát. Ezért a gyilkosságért tartóztatták le most.

A férfi tagadja a gyilkosságot, azzal védekezik, hogy két idegen ember bejött a házába és erőszakoskodtak vele, majd nála hagyták a táskában a bizonyítékokat, egyebek között a véres bankjegyeket is.

A címlapi fotó illusztráció!