Vasrúddal vertek meg brutálisan egy férfit Tiszasülynél

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy férfi a Tiszasüly és Kisköre közötti gátszakaszon vitatkozott össze három ismerősével, akik olyan brutálisan megverték, hogy életveszélybe került. A támadók között volt egy apa és a fia is.
Vágólapra másolva!

Egy szolnoki kórházból értesítették a rendőröket december 26-án, mert egy tiszasülyi férfin életmentő műtétet hajtottak végre.

A sérüléseiből egyértelműen kiderült, hogy brutálisan megverték.

Másnap a rendőrök ki tudták hallgatni a megvert férfit, aki részletesen el tudta mondani, hogy mi történt vele.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi elmondta, hogy december 26-án a Tiszasüly-Kisköre közötti gátszakaszon találkozott három ismerővel, akikkel összeveszett.

A vita közben a banda rátámadt, az egyikük lefogta a kezét, a másik kettő pedig kézzel, illetve egy vasrúddal ütötte.

A férfinak végül sikerült kiszabadulnia a szorításból és elmenekült.

A rendőrök elfogták a banda tagjait, majd életveszélyt okozó testi sértés miatt kihallgatták őket. A 62 éves tiszasülyi férfi, valamint a 26 éves fia esetében javasolták a letartóztatásukat, amit a bíróság 30 napra elrendelt. A szintén 26 éves tiszaburai társuk szabadlábon védekezhet.

Ahogy az Origo megírta, korábban egy férfi az anyósára támadt rá vasrúddal Barcson, egy ajkai férfi pedig a főnökét verte meg. Két évvel ezelőtt egy középiskolást támadtak meg vasrúddal, egy gyöngyösoroszi családot pedig vasrúd mellett egy karddal is megtámadtak.