Orbán Viktor lesz az áprilisi CPAC Hungary főszónoka - videó

ORBÁN Viktor
Budapest, 2022. május 19. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, az esemény főszónoka beszédet mond a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum első napján a Bálna Budapestben 2022. május 19-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
Idén április végén harmadik alkalommal rendezi meg az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungary-t. 
Vágólapra másolva!

Idén április 25-én és 26-án rendezi meg újra, harmadik alkalommal az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungary-t, ahová a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és influenszerei látogatnak el. A rendezvény főszónokának ebben az évben is Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét kérték fel.

2024 nem lesz eseménymentes a központ vezetője, Szánthó Miklós szerint: Sorsfordító választások lesznek Európában és az USA-ban is, ma soha nem látott veszélyekkel nézünk szembe. A főigazgató a videóüzenetében ezzel összefüggésben elmondta: a budapesti CPAC-en az

A CPAC Hungary-t korábban 2022-ben és 2023-ban rendezte meg az Alapjogokért Központ Budapesten: a korábbi években az "Isten, haza, család hármas egységén, illetve a nemzeti jobboldali erők összeszervezésén (Együtt erő vagyunk!) volt a hangsúly.