Kitört a belharc a dollármédiában a pénzért egy antiszemita LMBTQ-propagandista miatt

lmbtq, szivárványos zászló
Vágólapra másolva!
Komoly belháború robbant ki a dollármédiában, mivel kiderült, hogy a Meseország mindenkié című LMBTQ-mesekönyv szerkesztője korábban a náci Németországhoz hasonlította Izraelt, és ezért Nagy M. Boldizsár írását eltávolította két újság. Minderről beszámolt a volt indexesek blogja, a Telex, és először bocsánatot kért Nagy M. Boldizsártól, amiért uszítónak jellemezték a zsidóellenes cikkeit, majd törölték a bocsánatkérést, aztán a bocsánatkérés később visszakerült, majd megint törölték. A szánalmas esetről egy Varga Zoltán vörösbáróhoz közeli - magát médiaoldalnak nevező - baloldali propagandablog számolt be. 
Vágólapra másolva!

Csütörtökön derült ki, hogy törölte a Meseország mindenkié című LMBTQ-propagandakönyv szerkesztőjének írásait azok Izrael-ellenessége és antiszemitizmusa miatt az egyik magyarországi lapkiadó. Nagy M. Boldizsár az Izrael elleni Hamász-terrortámadás estéjén „gyarmatosító siránkozásnak és propagandának" nevezte a támadást elítélő hangokat, majd néhány nappal később azokat is elítélte, akik szerint mindkét fél felelős a konfliktusért.

NOVEMBER 4-ÉN NAGY M. EGYENESEN A NÁCI NÉMETORSZÁGHOZ HASONLÍTOTTA IZRAELT,

és éles kritikát fogalmazott meg azokkal a feminista barátaival szemben, akik október 7-e után úgy vélték, hogy úgymond rossz oldalra állt a gázai konfliktusban.

Az ügyben most újabb fordulat történt, mivel a dollármédián belül további konfliktusokat szült az antiszemita LMBTQ-propagandista. Egy Varga Zoltán vörösbáróhoz közeli Média1 nevű blogoldal arra hívta fel a figyelmet, hogy a volt indexesek blogja, a Telex csütörtökön egy aznapi korábbi hírét módosítva először bocsánatot kért Nagy M. Boldizsártól, amiért uszítónak jellemezte a Nagy M. Boldizsár az ÉVA és az InStyle felületén megjelent zsidóellenes cikkeit, majd (olvasói panaszra) törölték a bocsánatkérést. A bocsánatkérés később visszakerült a Telexre. Később megint elérhetetlenné vált a sajnálkozás.

A meglehetősen szánalmas eljárás a volt indexesek blogjától és Varga Zoltán közeli blog közötti pengeváltás jól mutatja, hogy a dollármédia a pénzért még egymást is képes mocskolni.

Estére aztán kiderült, mi állhat a belharc mögött. A Telex (Soros blogjával együtt) nagy nyertese az amerikai külügyminisztérium pénzosztásának. Fogy a pénz: a Média1-nél nagyon megsértődhettek ezen.