Kislánytól szerzett meg intim képeket egy férfi – videó

Vágólapra másolva!
Egy 30 éves Veszprém vármegyei férfi az interneten ismerkedett meg egy 15 éves kislánnyal, majd fenyegetéssel elérte, hogy a lány meztelen képeket küldjön neki magáról. A férfi többször is kért olyan képeket, amin a lány megalázta magát.
Vágólapra másolva!

A rendőrség egy feljelentés alapján indított nyomozást, ami alapján egy 15 éves kislányt 2023 nyara óta, az egyik online alkalmazáson keresztül egy ismeretlen férfi arra kényszerít, hogy meztelen felvételeket küldjön magáról.

Forrás: Police.hu

A férfi minden esetben újabb meztelen, megalázó felvételeket kért, és azzal fenyegette a lányt, hogy ha nem kapja meg amit akar, akkor a korábbi felvételeket megosztja az interneten.

A rendőrség eddigi információi szerint ez nem történt meg.

A rendőrök január 24-én elfogták a 30 éves férfit, a számítástechnikai eszközeit pedig lefoglalták. Szexuális kényszerítéssel és gyermekpornográfiával gyanúsítják. Javasolták a letartóztatását, amit a bíróság azóta elrendelt.

Az Origo megírta, hogy korábban egy magyar sportoló szerzett meg intim képeket egy kislánytól. Egy debreceni és egy nagykátai férfi is kislányoktól zsarolt ki meztelen képeket, egy budapesti férfi pedig hamis álláshirdetésekkel szerzett meg intim felvételeket gyerekektől.