Több akcióval és kedvezménnyel is segít a vásárlóknak a SPAR

Spar
Spar
Vágólapra másolva!
Január 2-ától még több extra akció és mennyiségi vásárláshoz kötött kedvezmény a SPAR és INTERSPAR üzletekben – a részletekről a kibővített akciós újság nyújt tájékoztatást. Így a SPAR szupermarketek akciói 20, a SPAR Extra kedvezmények 8, míg az INTERSPAR hipermarketek kedvező ajánlatai már 24 oldalon jelennek meg.
Vágólapra másolva!

Az ünnepekre való készülődés után, a hétköznapok visszatértével az év első hónapjában akciókkal igyekszik megkönnyíteni a bevásárlást a SPAR. A hetente megjelenő, kibővített extra akciós újságban szereplő termékek révén a SPAR szupermarketekben több mint 900, az INTERSPAR hipermarketekben pedig 1200 akciós ajánlattal találkozhatnak a vásárlók.

A következő hetekben minden alkalommal elérhetővé válnak olyan árucikkek, melyeknél bizonyos mennyiség megvásárlása esetén akár 50% kedvezményben részesülhet a vásárló

- közölte az áruházlánc.

A hetente csökkenő árakon túl az egyéb kedvezmények, akciók, hűség-, és kuponajánlatok is segítenek abban, hogy a SPAR vásárlói minél kevesebbet költsenek, miközben továbbra is minőségi, s zömében hazai forrásból származó termékek széles választékához jutnak hozzá.

Akciós ajánlatokkal várja vásárlóit az áruházlánc. Forrás: SPAR Magyarország

Nemcsak a mindig alacsony árú "Piros árak" Promóció termékei, de a hetente megújuló szórólapos kínálat is ezt a célt szolgálja. Az ebben található termékek a könnyebb tájékozódás érdekében sárga címkével kerülnek megjelölésre az áruházakban.

A MySPAR mobilalkalmazás tovább bővíti az elérhető kedvezmények körét:

a hetente frissülő, egy-egy kiemelt árucikkre vonatkozó kuponajánlataival, valamint az alkalmazásban is már elérhető havi rendszerességgel kiadott 20%-os kupon digitális verziójával is segít spórolni.

A SuperShop-kártya használatával nemcsak később levásárolható pontokat gyűjthetnek, de további termékkedvezményekhez is hozzájuthatnak a vásárlók, akik péntektől-vasárnapig extra ajánlatok közül választhatnak a bevásárlás során. Emellett ismét megjelenik a népszerű INTERSPAR szórólap „fehér hetek" katalógusa, amiben az év eleji fogadalmak betartásához nyújt segítséget az üzletlánc.