Eltűnt egy beteg a zuglói kórházból

Eltűnt Nagyné Pethő Judit a XIV. kerületből, eltűnés, rendőrség, keresés
A zuglói rendőrök a lakosság segítségét kérik
Vágólapra másolva!
A BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai szeretnék megtalálni az 51 éves, zuglói Nagyné Pethő Juditot, akit a helyi kórházban láttak utoljára.
Vágólapra másolva!

Nagyné Pethő Judit tegnap tűnt el fekete felsőben és fehér tréningalsóban. A rendőrök közzétették a fotóját, hátha látja valahol, valaki.

Nagyné Pethő Judit Forrás: police.hu

A rendőrök azt kérik, hogy aki tud valamit arról, hol lehet az 51 éves asszony, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Nem ritka, hogy egy orvosi segítségre szoruló ember eltűnik egy fővárosi kórházból. 2021 márciusában egy férfit, a 31 éves Raffael Lászlót nem találták. Őt a józsefvárosi kórházban látták utoljára, akárcsak a 61 éves Nádasdi Sándort, akinek az eltűnésével kapcsolatban egy hónappal később adtak ki körözést. Novemberben Fehér Norbertné tűnt el ugyanebből az intézményből, fél évvel később pedig Mardula Lajos Béla. Tavaly szeptemberben a ferenvárosi kórházból hívták a rendőröket egy fiatal nő, Ivan Habriella eltűnése miatt.