Tranzit: ez volt az eddigi legnagyobb esemény a 2009-ben indult rendezvénysorozat történetében

Tranzit, Tihany, Tranzit politikai fesztivál, Európa döntés előtt, EP-választás, Hidvéghi Balázs, Tompos Márton, Horváth Szilárd,  2023.08.26.
Vágólapra másolva!
Már több mint 650 ezren látták online a tihanyi Tranzit fesztivál interneten is közzétett előadásait és vitáit, amelyek továbbra is elérhetőek lesznek a Tranzit Facebook- és YouTube-oldalán - közölte a fesztivált szervező Kommentár Alapítvány vasárnap.
Vágólapra másolva!

Hozzátették, hogy

az eseményen több mint kétezren vettek részt, ezzel ez volt az eddigi legnagyobb esemény a 2009-ben indult rendezvénysorozat történetében.

Az idei politikai fesztiválon, amelyet augusztus 24. és 27. között rendeztek meg, a miniszterelnök, a kormány több tagja, ellenzéki és kormánypárti politikusok és "véleményvezérek" vitatták meg az ország előtt álló legfontosabb feladatokat - írták.

Molnár Balázs, a beszélgetés moderátora (b), Varga Mihály pénzügyminiszter (k) és Pleschinger Gyula közgazdász, a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsának tagja (j) a Nemzeti valuta feladásának következményei című pódiumbeszélgetésen a Tranzit politikai fesztiválon Tihanyban 2023. augusztus 26-án Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Az előadások itt nézhetőek vissza.