Újabb pedofilbotrány: kisfiúkat erőszakolt meg egy férfi karateedző-masszőr Budapesten

Vágólapra másolva!
Több gyereket is megrontott egy nigériai eredetű szekta vezetőedzője - aki amúgy karateedző is - Budapesten - írja a PestiSrácok.hu. A férfi tíz éve erőszakolt meg 18 év alatti fiúkat, a BRFK a másfél éve tartó nyomozásban meg is gyanúsította 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, hatalmi, befolyási viszonnyal visszaélve elkövetett szexuális kényszerítéssel.
Vágólapra másolva!

Hosszú ideje él vissza hatalmi helyzetével és több fiatal fiút is megronthatott egy fővárosi karateedző, aki masszőrként is dolgozott. A szexuális ragadozó gyakorlatilag ugyanazzal a módszerrel került a fiatalok közelébe, hogy kiélje aberrációit, mint Sipos Pál, aki több évtizeden át titkolhatta ferde hajlamait, míg egy nap a már felnőtté vált egykori tanítványai egyikénél elszakadt valami és kitálalt - írja a Pesti Srácok.

Négy év kizsákmányolás után az egyik sértett feljelentést tett, amelyből kiderült: amíg édesapja súlyos betegsége miatt kórházról kórházra járt, hogyan vitte édesanyja edzésre, majd masszázsra is a karateedzőhöz hetente kétszer, és ez idő alatt hogyan erőszakolta meg a férfi. A fiú arról is beszélt a nyomozóknak, miért nem tudott megszabadulni bántalmazójától, aki egy idő után megbánást tanúsított, előadta, hogy megtért, ezzel újraépítette a bizalmi kapcsolatot, hogy újra folytathassa mocskos játékait:

mondta a fiú.

Kamugyülekezet + sportiskola = sok-sok gyerek

A vallomásokban a gyülekezet, illetve csoportjainak neve is szerepel. A Pesti Srácok szerint a szektának több vidéki nagyvárosban van központja. Miközben Miskolcra, Szombathelyre, Pécsre, Bécsbe járt magába szívni, majd terjeszteni az igét, valamilyen budapesti szárnyat is építeni kezdett, és külön név alatt egy budapesti gyülekezetet is alapítani akart. Saját szervezetéhez rögtön egy sportiskolát is társított, a bérelt ingatlanban pedig harcművészeteket oktatott gyerekeknek.

A sportiskola közösségi oldalán talált rengeteg fotó alapján állítható, hogy óvodás kortól kamaszkorig jártak oda a környékbeli fiatalok.

A Pesti Srácok megkereste a nigériai gyökerű, Magyarországon dinamikusan terjeszkedő gyülekezetet, amelynek budapesti képviselőjeként is ismerik sokan F. M.-et. A megkeresés után 24 óra alatt eltüntetett minden posztot, képet, videót az internetről.

A lap birtokába került egy levél, amelyet egy éve írt egy elkeseredett édesanya a gyülekezetet vezetőknek. Az özvegyasszony drámai történetét tárta fel, hogyan került 2019-ben akkor 16 éves fia a gyülekezeten keresztül F. M. markába.

– írta az édesanya. Egy másik érintett szülő azt mondta a lapnak, M. felszívódott. Lakcímén két napja nem látták, ahogy az edzőteremnél sem.