Egyetlen késszúrással ölte meg gyereke anyját a baranyai katona

késelő ember
illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy volt idegenlégiós férfi 2014-ben ismerkedett meg barátnőjével. Nem sokkal később börtönbe került, de amikor szabadult, ott folytatták, ahol abbahagyták. Igaz, ekkor már rengeteget veszekedtek, és a férfi többször is megverte a barátnőjét. Tavaly aztán elkezdett furcsán viselkedni és folyamatosan családirtással fenyegetőzött. Egy vita után pedig tarkón szúrta élettársát.
Vágólapra másolva!

A baranyai férfi 2014-ben ismerte meg barátnőjét, azután három évre börtönbe került Németországban, majd 2017-ben szabadulása után élettársi kapcsolatba lépett nővel. Ezután született egy gyerekük is.

A nő ekkor már prostituáltként, a férfi pedig sofőrként dolgozott külföldön.

A pár gyakran veszekedett és előfordult az is, hogy az idegenlégiós férfi bántalmazta élettársát. Tavaly a férfi viselkedése megváltozott.

illusztráció Forrás: pixabay.com

Többször beszélt összefüggéstelenül és rendszeresen családirtással fenyegetőzött.

Tavaly novemberben ismét veszekedett a férfi az élettársával. A férfi ennek során olyan dühös lett, hogy kést vett elő, amivel

tarkón szúrta a nőt, aki azonnal meghalt.

Másnap reggel a férfit, meglátogatta az apja, akit az őrült fia beengedett. A férfi apja ekkor vette észre a férfi halott élettársát.

A férfit az ügyészség emberöléssel gyanúsítja.

Egy zuglói pár élettársi kapcsolata is hasonló volt. Gyakran veszekedtek, egy vita pedig gyilkolásig fajult.

Nyírkátán a terhes feleségét brutális bántalmazás után megfojtotta a férje. Egy kiskunlacházi férfi többször ököllel ütötte meg élettársát, aki ettől elájult. Ezután a férfi hagyta meghalni a nőt.

Korábban egy sarkadi férfi terhes élettársa is prostituáltként dolgozott, mert a férfi arra kényszerítette.