A rendőrök mentették meg egy idős oroszlányi nő életét

idős, elmúlás, öregség
Mature female in elderly care facility gets help from hospital personnel nurse. Senior woman, aged wrinkled skin & hands of her care giver. Grand mother everyday life. Background, copy space, close up
Vágólapra másolva!
Ma hajnalban egy oroszlányi idős nő életét a rendőrök mentették meg. Az idős nő gondosórája jelezte, hogy viselője bajban van. A mentők és a rendőrök is azonnal a helyszínre siettek, ahol újraélesztették, majd a mentősök kórházba szállították.
Vágólapra másolva!

Egy 75 éves idős nő gondosóráján ma 3 óra 27 perckor, hogy viselője rosszul lett. A mentősök, az önkormányzati szolgálat és a rendőrök is azonnal a helyszínre siettek.

A kép illusztráció. Forrás: Shutterstock

Németh Róbert és Buday Viktor betörték az idős asszony lakásának ajtaját, mert az zárva volt.

A lakásban a földön fekve találtak rá az idős nőre, aki nem lélegezett. Ekkor Németh Róbert megvizsgálta majd újraélesztette. Eközben hívták a mentőket.

Ezért a példamutatásért és eredményes intézkedésért Boross Zoltán r. ezredes, a Komárom- Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője kitüntette Németh Róbertet.

Gondosórát minden 65 év feletti idő ingyen igényelhet. Erről bővebben a Magyar Nemzet írt korábban. Mióta elérhető az életmentő gondosóra, már több mint háromszázezren regisztráltak, erről szintén a Magyar Nemzet számolt be.