Halálra gázoltak egy férfit Vácon, miközben ellopták a kocsiját – videó

Vágólapra másolva!
Egy férfi kocsival ment el az egyik váci dohánybolthoz. Az autót járó motorral otthagyta az üzlet előtt. Ezt használta ki két részeg férfi, akik beszálltak az autóba és elhajtottak vele. A férfi ezt észrevette, meg akarta akadályozni, ezért a kocsi elé állt. Azonban az autót vezető férfi nem állt meg és halálra gázolta.
Vágólapra másolva!

A két ismerős tavaly októberben, az egyik éjjel ugyanazzal a társasággal iszogatott az egyik váci dohánybolt előtt. Hajnalban a férfi kocsival érkezett meg a dohánybolthoz. Bement a boltba, azonban az autóját járó motorral hagyta ott.

Ezt használta ki a két ismerős, akik beszálltak az autóba, és el akartak onnan hajtani. A férfi ezt észrevette és kirohant a boltból, majd

a kocsi elé állva próbálta az útjukat állni. Az autót vezető ismerős azonban gyorsított, a férfi pedig ráesett a motorháztetőre.

Az ismerős ekkor a kocsit balra, majd jobbra kormányozta. Felhajtott az egyik padkára, amitől az autó megemelkedett. Az addig kapaszkodó férfi leesett a kocsiról.

Ekkor az ismerős megint gázt adott, de elvesztette az uralmát az autó felett és nekiment egy fának, majd egy oszlopnak. Ezek után a társával együtt elmenekültek.

A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy nem sokkal később a kórházban belehalt a sérüléseibe.

Forrás: Police.hu

Az ügyészség az autót vezető férfit nyereségvágyból elkövetett emberöléssel, a társát pedig autólopással vádolja.

Az Origo korábban megírta, hogy Kővágáson, egy havon megcsúszó busz gázolt halálra egy nőt, Londonban pedig egy motoros ütött el egy 8 éves kisfiút, aki nem élte túl a balesetet. Kecskeméten egy gyorshajtó gázolt halálra egy gyalogost, Törtelen pedig a saját autója ütött el egy nőt.