Házkutatás alatt hozta a futár a drogot - videó

A lefoglalt kristály
Vágólapra másolva!
Egy szolnoki család rendszeresen árult kábítószert a városban. Az otthonaikban rengeteg drogot találtak a rendőrök, a házkutatás alatt futár hozott kábítószert a család egyik tagjának. 
Vágólapra másolva!

A rendőrök tavaly év végén indítottak nyomozást egy szolnoki család ellen, mert a gyanú szerint drogot árultak.

Később beigazolódott, hogy a családtagok rendszeresen árulnak kristályt a városban.

A vevőkkel ellen már folynak eljárások.

A lefoglalt kristály Forrás: Police.hu

A rokoni szálakra épülő banda ellen novemberre lett annyi bizonyíték, hogy a rendőrök elfogják őket. Hajnalban mentek ki mind a nyolc családtaghoz, majd átkutatták az otthonaikat, ahol 4 kiló drogot foglaltak le.

Ebből három zacskónyi kábítószett pont akkor vitt oda a futár, amikor a rendőrök ott voltak. Az ott lakó férfi nem is tagadta, hogy ő kapta a csomagot.

130 millió forint értékű vagyontárgyat foglaltak le a rendőrök Forrás: Police.hu

Az apát, két fiát és a bátyját kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg a rendőrök és javasolták a letartóztatásukat, amit a bíróság elrendelt. Négy elfogott ember ellen kábítószer birtoklása miatt indítottak eljárást, a család ötödik tagja ellen pedig kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt.

A hatóságok több mint 130 millió forint értékben foglalt le értékeket a családtól, ezek között van nagy értékű autó, ingatlan, ékszer, elektronikai cikk, pénz, de még kriptovaluta is.