Leszakadt Besenczi Árpád ujja

Besenczi Árpád apai örömök elé néz! Felesége kisfiút vár
Vágólapra másolva!
Megsérült Besenczi Árpád színművész a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház péntek esti előadása közben, a darabot félbeszakították. A zaol.hu elérte a művészt, aki a portálnak elmondta, az Indul a bakterház előadáson jobb gyűrűsujja megsérült. A Baktert alakító színészt még az éjszaka megműtötték a helyi Szent Rafael Kórházban, de nem sikerült visszavarrni a leszakadt, eléggé megroncsolódott ujjdarabját.
Vágólapra másolva!

Besenczi Árpád, aki a színház igazgatója is, a megyei lapnak adott interjúban elárulta, a jobb keze gyűrűsujjának fele leszakadt ugrás közben.

Éjszaka egy orvosi team megoperálta, de nem tudták megmenteni, mert ugyan az ujja leesett darabja megvolt, de azt a gyűrű nagyon csúnyán szétroncsolta.

"Az Indul a Bakterház „futkározós" részében, ahogyan futottam ki a színpadról, valószínű, hogy nem ott kapaszkodtam meg a kezemmel, mint az eddigi tizenhét alkalommal sértetlenül, a gyűrűsujjam beakadt egy csavarba. Ahogy mentem tovább, láttam, hogy az ujjam ottmaradt, és azt is érzékeltem, hogy nagy a baj. A fiam is látta a padlásról. Akkor nagyon rosszul lettem hirtelen, és mondtam az ügyelőnek, hogy húzzák be a függönyt, mert leszakadt az ujjam."

Először nem értette, mert szólt a zene, de észrevette, hogy spriccel a vér, és akkor behúzták a függönyt.

Az előadóművészt a műtét után még az éjszaka hazaengedték.

"A tegnapi és a mai előadást pótoljuk januárban. Holnap vasárnap, egész nap ZegaSztár gála lesz, amelyen a zsűri elnöki feladatait látom el. Ott leszek, hiszen ezt a kézsérüléstől függetlenül tudom vállalni."

Besenczi Árpád elmondta, tervei szerint már kedden színpadra tud állni, de egyes fizikai dolgokat megváltoztatnak, hogy ne kelljen a kezét annyira igénybe venni - írja a Magyar Nemzet.

– húzta alá Besenczi Árpád.

A címlapi kép illusztráció!