Egy szalámi miatt gyilkolta meg ismerősét egy üzbég férfi Kerekharaszton

Vágólapra másolva!
Egy üzbég férfi azért haragudott meg a szintén üzbég ismerősére, mert szerinte ellopta a szalámiját. Emiatt tavaly decemberben az utcán úgy megszúrta egy késsel, hogy az ismerős belehalt a sérüléseibe.
Vágólapra másolva!

A 24 éves üzbég férfi munka miatt, engedéllyel volt Magyarországon. A szintén üzbég ismerősével egy helyen dolgoztak és egy ideig egy helyen is laktak.

Tavaly decemberben azért romlott meg a barátságuk, mert a férfi szerint az ismerőse ellopta a rúd szalámiját a közösen használt hűtőből.

December 17-én, hajnalban az ismerős egy születésnapról indult haza Hatvanból részegen, biciklivel. Közben a férfi is elindult otthonról, hogy megkeresse az ismerősét, rendezni akarta a vitát.

A két férfi Kerekharaszton, az egyik kereszteződésben találkozott egymással.

A férfi azonnal rátámadt a biciklis ismerősére, egy késsel gyomron szúrta és megvágta a karját.

Ezek után levette a gumikesztyűt a kezéről, majd azt a késsel együtt menekülés közben eldobta. Az ismerős még az önerejéből haza tudott menni, ahonnan mentő vitte kórházba. A szakszerű ellátás ellenére belehalt a sérülésébe.

Forrás: Ügyészség.hu

Az ügyészség emberölés miatt emelt vádat a férfi ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje 8 év börtönbüntetésre abban az esetben, ha beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.