Több nőt is meg akart erőszakolni az utcán egy budapesti férfi – videó

Vágólapra másolva!
Egy férfi tavaly, pár hónap alatt több nőt is megtámadott a IX. kerületben, meg akarta őket erőszakolni. A férfi ezen felül több nőtől is elvette a telefonját.
Vágólapra másolva!

A 31 éves férfi tavaly júliusban, kora hajnalban az egyik Soroksári úton lévő szórakozóhelynél észrevett egy nőt, aki egyedül várakozott a parkoló melletti füves részen. Odament hozzá és egyből rátámadt.

A torkánál fogva egy bokorhoz lökte, befogta a száját és azt mondta neki, hogy ha sikítani mer, akkor leszúrja. Ezek után erőszakosan fogdosni kezdte a nőt, és azt mondta neki, hogy szexelni akar vele.

A férfi az egyik kezével egy pillanatra elengedte a nőt, akinek ezt sikerült kihasználnia és elmenekült.

Később, szeptember 5-én éjjel a férfi a Soroksári úton észrevett egy nőt, aki egyedül sétált hazafelé. Követni kezdte a nőt, majd amikor egy fás, bokros helyhez értek, rátámadt és a földre teperte, ahol fogdosni kezdte.

A támadó azt mondta a nőnek, hogy szexelni akar vele, és ha hagyja magát, akkor előbb végeznek. A nő próbált ellenállni, hangosan kiabált, ezért a férfi többször erősen megütötte a fején.

A nő azonban tovább védekezett, majd sikerült kiszabadulni a férfi szorításából és elmenekült, de az értékeit otthagyta. A férfi magával vitte a nő táskáját, amiben benne volt a telefonja, bankkártyái és személyes iratai.

Mindössze másfél órával később a férfi odament két padon ülő nőhöz, megszólította őket, majd egy hirtelen mozdulattal elvette az egyikük telefonját.

Ezek után elővett egy bicskát, amit a nőkre fogott, és azzal fenyegette meg őket, hogy ha bármit tesznek, akkor megszúrja őket.

A két nő félelmében nem tett semmit, egy forgalmasabb helyre mentek, ahol egy büfés ajánlotta fel nekik a segítségét. Elmondták neki, hogy mi történt és megmutatták neki a közelben lévő férfit. A büfés odament és visszaszerezte a telefont, azonban annak a nőnek a telefonját kapta vissza, akit a férfi meg akart erőszakolni. A rendőrök nem sokkal később elfogták.

Az ügyészség a többszörös visszaeső férfit szexuális erőszakkal, kifosztással, súlyos testi sértés kísérletével rablással vádolja. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre – írja a Fővárosi Főügyészség.