Brüsszel a magyaroktól elveszi a pénzt, de az arab terroristákat finanszírozza

Párizs, demonstráció, Palesztin, tüntetés, 2023.10.19. - ISRAEL PALESTINE CONFLICT Gaza Israel palestine Horizontal GENOCIDE
Paris, France. 2023-10-19. Demonstration on Place de la Republique in support of the Palestinian people following the ongoing conflict with the Israeli army in the Gaza Strip. In the background, several Palestinian flags are raised. Photograph by Gauthier Bedrignans / Hans Lucas. Paris, France. 2023-10-19. Manifestation sur la place de la republique en soutient au peuple palestinien suite au conflit en cours sur la bande de Gaza avec l armee israelienne. Les CRS ont limite l acces a la manifestation, au second plan, plusieurs drapeaux de la Palestine sont hisses. Photographie de Gauthier Bedrignans / Hans Lucas. (Photo by Gauthier Bedrignans / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Izraelt ért véres terrortámadást követően kiderült, hogy Brüsszel euroszázmilliókat küldött a palesztinoknak, és ezeknek a pénzeknek jelentős része a terroristákhoz jutott el. Így voltak képesek finanszírozni a terrortámadást. Brüsszel emellett olyan egyetemet is támogatott az Erasmus+ programon keresztül, amely kiképzést ad terroristák számára. Miközben az egész világ még mindig a terrortámadás hatása alatt van, migránsok százezrei árasztották el a nyugati városok utcáit, akik egyre erőszakosabbak és a Hamászt éltetik. Megugrott az antiszemita bűncselekmények száma az összes migránsországban, Brüsszel és a dollárbaloldal pedig azon dolgozik, hogy még több terrorista vethesse meg a lábát Európában. Ezért is támadják dühödten Brüsszelből a nemzeti konzultációt, amelyben a magyaroknak lehetősége nyílik egyértelmű üzenetet küldeni: elég volt a terroristák és a terror finanszírozásából! Erről szól az ötödik kérdés. 
Vágólapra másolva!

Október hetedikén rakéták tömegét lőtték Izrael déli és középső részére a Gázai övezetből, majd fegyveres terroristák tucatjai is átkeltek a határon, az emberi elme számára felfoghatatlan szörnyűségeket elkövetve. Kibucok teljes lakosságát mészárolták le, a fesztiválozókra vadásztak gépfegyverekkel, embereket raboltak el, kínoztak meg, nőket erőszakoltak meg csoportosan, majd megcsonkították őket, és csecsemőket fejeztek le.

A Hamász nevű terrorszervezet rakéták ezreit lőtte ki Izraelre, amelyre válaszul a zsidó állam terrorellenes ellentámadást indított, hogy megvédje az országot a rendkívüli veszélyt jelentő arab terroristáktól és kiszabadítsák a rengeteg túszt. Az egész világot megrázták a terrortámadás hírei, valamint a sok esetben a terroristák által dicsekvésből megosztott képek, videó- és hangfelvételek. Az egyik ilyen felvételen az hallható, hogy az egyik terrorista egy általa lemészárolt nő telefonjáról hívja fel a szüleit, akiknek azzal dicsekszik, hány zsidót ölt meg, miközben az apja isteni áldást mond.

Az Origo arról is beszámolt, hogy az Izraelt ért terrortámadás első napján egy zenei fesztiválon bulizó fiatalokat automata fegyverekkel lőtték halomra. A fegyveresek páncélozott járművekkel hajtottak be a fesztiválra, és mindenkit lelőttek, aki eléjük került. A túlélők arról számoltak be, hogy néhány fiatalt megkötöztek és kivégeztek, van, akit a mosdóban lőttek agyon. Az egyik beszámoló arról beszélt, hogy egy fiatal lányt a barátai holtteste mellett erőszakoltak meg.

Az izraeli hadsereg emellett több mint száz holttestet talált a Gázai övezet határvidékénél lévő Beri kibucban. A terroristák házról házra jártak és mészárolták le az embereket. Az egyik ház padlásán bujkáló túlélő arról számolt be, hogy vagy mindenkit megöltek, vagy elvitték a gyerekeket és megölték a szülőket - vagy éppen fordítva.

Hasonló események zajlottak a Kfar Aza kibucban. A katonák és újságírók elmondása alapján nemcsak a biztonsági erőkkel végeztek, hanem nőket, gyerekeket, sőt csecsemőket is lefejeztek az arab terroristák. Több izraeli híroldal is arról számolt be, hogy negyven csecsemő lefejezett holttestét találták meg a kiérkező katonák.

Itai Veruv, az Izraeli Védelmi Erők vezérőrnagya pedig egyértelműen mészárlásnak nevezte a Kfar Aza-i állapotokat, és úgy vélte, hogy nem hasonlít ahhoz, aminek Izrael a közelmúlt történelmében szemtanúja volt.

A szörnyű terrortámadást követően újabb sokk érte a világot, amikor is a nyugati országokban kezdetekben migránsok ezrei, majd tízezrei, végül százezrei vonultak az utcákra a Hamász terroristáit éltetve. Madridban, Berlinben, Londonban és New Yorkban is elszabadult a pokol, a feldühödött, felbátorodott migránsok rendőrökre támadtak, autókat gyújtottak fel, antiszemita vérengzésbe kezdtek.

A magyar kormány hamar lépett, bejelentették, hogy Magyarországon semmilyen terrorpárti tüntetést nem lehet tartani. A nyugati migránsországokban azonban ezt nem tették meg, így alakulhattak ki a világot körüljáró képsorok, ahol a terroristákat éltető migránsok rendőri kíséret mellett vonulhattak antiszemita feliratokkal. New Yorkban a zsidó diákoknak egy ilyen demonstráció során a könyvtárba kellett menekülniük, mert az épület előtti tömeg olyan jelszavakat skandált, minthogy "Globalizáljátok az intifádát" és "Szabad Palesztinát" (ez a kórus valójában Izrael elpusztítását jelenti), miközben kívülről a könyvtár ajtaját ütötték.

Az Izrael elleni terrortámadás következtében robbanásszerűen megugrott az antiszemita bűncselekmények száma is a nyugati országokban. Nemrég arról számoltunk be, hogy Franciaországban 1040-re emelkedett az antiszemita cselekmények száma, és 486 embert állítottak elő október 7-e, a Gázai övezetet irányító Hamász palesztin iszlamista szervezet Izrael elleni terrortámadása óta. Hasonló a helyzet Németországban is, ott a kormány szerint idén

eddig 1555 antiszemita bűncselekményt regisztráltak országszerte, ebből 55 esetet minősítettek erőszakos bűncselekménynek.

Egész Franciaországot megrázta az eset, amikor is egy falunapon migránsok tartottak szabályos lincselést. Ennek során egy 16 éves fiút megöltek, egy 17 éves fiatalt pedig összevissza vagdostak. A migránsok egyike azt ordítozta: „Azért jöttünk, hogy leszúrjuk a fehéreket".

A migránsországok városaiban elszabadult a pokol Forrás: Hans Lucas via AFP/Gauthier Bedrignans / HANS LUCAS/Gauthier Bedrignans

Brüsszel azonban továbbra is pénzeli a palesztinokat, rajtuk keresztül a terroristákat. Az egyik általuk támogatott egyetemen, amelyet részben az Erasmus programból támogatnak, terroristákat képeznek ki. A könyvtárban az Izrael-ellenes műveletekben elesett Hamász-"mártíroknak" vagy a mozgalom fegyveres szárnyának, az Ezzedin al-Kasszam Brigádoknak szentelt DVD-ket, iszlamista vezetők tüzes beszédeit, vagy szellemi vezetőjük, Ahmed Jaszin sejk pályafutását bemutató könyveket is lehet találni.

A palesztinoknak nyújtott 691 millió eurónyi támogatásából is bőven juthatott a Hamász terroristáinak. Tehát miközben Európát elárasztják az egyre agresszívebb terrorpárti migránsok, Brüsszel egyenesen a terroristáknak juttat el súlyos összegeket.

A nemzeti konzultációban most a magyaroknak is lehetősége lesz nemet mondani arra, hogy Brüsszel tovább pénzelje a terroristákat, és a magyaroknak járó jogtalanul visszatartott uniós forrásokból a Hamászt támogassa. Nemet kell mondani a minden józan észt nélkülöző brüsszeli diktatúrára, amely miatt mostanra Európában is megvetette a lábát a migránsterror.

A kérdés

5. A Brüsszel által palesztin szervezeteknek nyújtott támogatások a Hamászhoz is eljutottak.

Brüsszel az elmúlt években sok százezer euróval támogatott palesztin szervezeteket. A támogatás egy része a Hamász terrorszervezethez is eljutott. Európában bevándorlók tömegei ünneplik a közel-keleti terrortámadásokat, így a Brüsszel által ösztönzött bevándorlás révén a terrorizmus ma már Európát is fenyegeti.

Ön mit gondol erről?

A – A terrorfenyegetettség miatt Brüsszelnek be kell fejeznie a palesztin szervezetek támogatását.

B – Brüsszelnek – függetlenül a terrorfenyegetettségtől – továbbra is támogatnia kell a palesztin szervezeteket.