Gyurcsány emberei irányítanak a Városházán

KARÁCSONY Gergely; KUNHALMI Ágnes; NÉMETH Angéla; GYURCSÁNY Ferenc ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ beszél ellenzék főpolgármester-jelölt kampányzáró rendezvény Közéleti személyiség foglalkozása polgármesterjelölt politikus politikusnő SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY vála
Budapest, 2019. október 12. Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, Németh Angéla újpalotai polgármesterjelölt és Kunhalmi Ágnes MSZP-s országgyűlési képviselő, választmány elnök (b-j) az ellenzék XV. kerületi kampányzáró rendezvényén 2019. október 12-én. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Hogy miért lett üres a Főváros kasszája, hogy hogyan sikerült dobra verni a megörökölt tartalékot és elkölteni a rekordméretű adóbevételt? Hogy miért kell hitelből működnie a Fővárosnak és hogy mi ebben Karácsony Gergely felelőssége? Ezt a kérdést válaszolta meg a Facebookon Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője. 
Vágólapra másolva!

írta Wintermantel Zsolt.

Ahogy azt megírtuk, Karácsonyék hatalmas összegű jutalmakat osztogattak a fővárosban, miközben Budapestet a csőd szélére vitték. Az összes megítélt juttatás összege elérheti a százmillió forintot.

Tegnap Láng Zsolt, a Fidesz budapesti elnöke küldött kemény hangú üzenetet.

A Fidesz budapesti elnöke a Facebook-posztjában úgy fogalmazott:

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szintén a Facebookon közzé tett bejegyzésében pénteken arról írt:

Megjegyezte azt is, hogy Gyurcsány Ferenc nemrég azt jövendölte, a „hozzájuk közel álló világ fogja vezetni Budapestet a jövő évi választások után is. Mártha Imre is, mert ő annyira szuper. Gyurcsány róla azt mondta, hogy több Mártha Imrét szeretne" – emlékeztetett Kocsis Máté.