Gyerekük szeme láttára terrorizálta feleségét egy férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Többször is megverte, szidta, fenyegette feleségét egy férfi, mindezt úgy, hogy négyéves gyerekük is szemtanúja volt. Az asszonyt még azután is felkereste, és terrorizálta, hogy a bíróság távoltartási végzést szabott ki vele szemben. Ebben az évben ráadásul egy másik nőt is zaklatott, rátámadt az utcán, és nem engedte elmenni, csak amikor közölte vele, hogy rendőrt hív.
Vágólapra másolva!

A férfi 4 éves közös

gyerekük szeme láttára rendszeresen becsmérelte, trágár szavakkal szidta, fenyegette, és ütötte-verte feleségét, aki időnként vérző sérüléseket is szenvedett emiatt.

Amikor a férfi megtudta, hogy eljárás indult ügyükben a család- és gyermekjóléti központnál,

fenyegetéssel elérte, hogy az asszony azt hazudja, hogy őt nem bántalmazza a férfi.

A férfi májusban megismerkedett egy vele egy helyen dolgozó nővel, akivel viszonya volt, amit azután is folytatni akart, hogy a nő szeretett volna véget vetni neki. A férfi szeptember közepén

meglátta a nőt az utcán, aki nem akart beszélni vele, ezért utánament és visszarántotta, hátrébb lökte, majd többször megszorította mindkét karját, és nem engedte, hogy továbbmenjen.

A nő kiabálni kezdett, és egy közelben lévő férfitól kért segítséget, de az elkövető csak akkor engedte el a nőt, amikor az már rendőrt akart hívni.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az ügyészség október 13-án őrizetbe vette és gyanúsítottként hallgatta ki a férfit testi sértés, becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette; kiskorú veszélyeztetése, fenyegetés, zaklatás, kényszerítés, és személyi szabadság megsértése miatt.

2023. október 16-án a bíróság, ügyészi indítványra

távoltartást rendelt el vele szemben és előírta, hogy nem találkozhat a családjával, melyet a férfi még aznap megszegett.

Elment felesége lakására, kívülről lekapcsolta az áramot, majd – annak ellenére, hogy a nő ellenkezett, és segélyhívón kért segítséget - kifúrta a zárat, átkutatta a költözés előtt álló nő holmiját, majd átnézte a telefonját is.

Az ügyészség újra őrizetbe vette a férfit, és javasolta letartóztatását.