Karácsony haveroknak osztogat százmilliókat, miközben hajléktalanokkal van tele a főváros

Vágólapra másolva!
Kubatov Gábor csattanós választ adott egy Facebook-posztban Karácsony Gergely főpolgármesternek, aki úgy tesz, mintha nem lenne embertelen a hajléktalanok helyzete a fővárosban, mintha nem lepték volna el a fedél nélküliek Budapest közterületeit az elmúlt 4 évben - írja a Metropol. "Karácsony Gergely csak hebeg-habog a Budapesten uralkodó hajléktalanhelyzetről, de valójában semmit nem tesz a probléma megoldása érdekében" - írja Facebook-bejegyzésében Kubatov Gábor és megjegyzésének alátámasztására jónéhány fotót is közölt.
Vágólapra másolva!

A hajléktalanproblémát "mindenki érzi és a saját szemével látja, aki a városunkban sétál, BKV-zik, autózik, biciklizik, vagyis pusztán nyugodtan szeretne élni" - írja Kubatov Gábor.

A Fidesz pártigazgatója szerint szomorú, hogy a probléma megoldása helyett

Karácsony számáa.

Mint arról az Origo is beszámolt, Karácsony Gergely számos olyan vezetőnek adott mesés plusz juttatást, akik már a 2010 előtti Gyurcsány-korszakban is magas pozíciókban voltak és bizalmi embereknek számítottak.

Mint Kubatov Gábor írja:

Az ügy előzménye, hogy Karácsonyék kínos mellébeszéléssel akartak kibújni a Kubatov Gábor által felvetett probléma alól. Nem sikerült.