Kocsis Máté: Teljesen megvadult a DK elnöke, az egyszer biztos

Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc nem '56 szellemiségének az örököse, hanem az ellopott kommunista vagyonok örököse - írta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

Teljesen megvadult a DK elnöke, az egyszer biztos. Azt mondja Gyurcsány Ferenc október 23-án, emlékezve:
"Amikor az íróasztalomnál Nagy Imrével szemben ülök, mindig figyelmeztet, hogy nem kell panaszkodni, erőfeszítést kell tenni. Ő tett erőfeszítést, a legnagyobbat, adta az életét."

Nagy Imre koncepciós perét személyesen felügyelte egy bizonyos Apró Antal, aki 1958. június 17-én az Országgyűlésben jelentette be Nagy Imre kivégzését, amelyet a „nép jogos elégtételének és az ellenforradalom méltó megbosszulásának" nevezett. Ezekért a gaztettekért cserébe az MSZMP KB határozata alapján Apró Antal megkapta a budapesti Szemlőhegy utcában a Lovassy-Stürmer-villát, melyben Gyurcsány Ferenc a mai napig is boldogan hajtja álomra a fejét. Tényleg nem szégyelli magát a DK elnöke? Mondhatja persze, hogy nem felelős Apró Antal tetteiért,

Sok magyar hálás lenne Gyurcsány Ferenc azon erőfeszítéséért, ha nem venné a szájára október 23-át. Sem '56 miatt, amit szellemi és családi elődei fojtottak vérbe, sem 2006 miatt, amit ő maga.

- írta közösségi oldalán a Fidesz frakcióvezetője.