Vágólapra másolva!
Összefoglaljuk a HírTV reggeli Napindító című műsorának holnapi tartalmát. Az adás segít képbe kerülni a legaktuálisabb közügyekkel.
Vágólapra másolva!
  • Somkuti Bálint foglalja össze a legfrissebb híreke az orosz-ukrán háborúról.
  • Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője beszél az európai terrorhelyzetről.
  • Dunda György tudósító, a Magyar Nemzettől jelentkezik a legfrissebb kárpátaljai hírekkel.
  • Vendég lesz Schmitt Pál, NOB-tag is, ugyanis, negyven évvel Fürjes Balázs is révbe ért és NOB-tag lett.
  • Sztojka Attila romaügyi kormánybiztos a Szegénység világnapja alkalmából roma-ügyekkel jelentkezik.
  • Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője értékeli a Litvánia-Magyarország meccset.
  • A Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány alapítója, Seres Antal és önkéntesei heti rendszerességgel tanítják gitározni a rákos beteg gyermekeket a Semmelweis Egyetem II-es számú Gyermekklinikáján és a Heim Pál Gyermekklinikán, így válnak egy-egy délutánra zeneiskolává az onkológiai osztályok. Ez a 11 évre visszanyúló tevékenység az alapító által 20 éves oktatói tapasztalatból kidolgozott oktatási módszertanát követve egyedülálló nemcsak az országban, hanem Európában is. Seres Antal mesél az eredményekről, tapasztalatokról.
  • Solti Szabina riporttal jelentkezik, ugyanis állatkert lett a Robirtok! A Budapest agglomerációjában lévő családi birtok különlegessége, hogy a látogatók bemehetnek az állatokhoz, a gondozókkal együtt etethetik még a vadabb élőlényeket is, mint például az ormányos medvéket.
  • Összefognak a sportolók a menhelyi állatokért – új rekord felállítása a cél. Október végén, igazi kutyás családi programként rendezik meg a Kutyajó tettek napját, melyen két rekordot is szeretnének megdönteni úgy, hogy közben menhelyi kutyáknak segítenek. Czanik Balázs 2021-ben rendezte meg először a jótékonysági eseményt, akkor 2 magyar rekord született az egy nap alatt összegyűjtött kutyatápok mennyiségéből, illetve a kutyatáppal tornázók számából. Most nem kisebb a cél, mint hogy megduplázzák a korábbi közel 8 tonnás adományt. „Sajnos köztudott, hogy az állatmenhelyek milyen nehéz helyzetben vannak, és milyen sokat jelent nekik, ha támogatást kapnak. Ennek érdekében igyekeztem magam mellé állítani olyan sportolókat, akik szintén az egészséges életmód és az állatvédelem elkötelezettjei. Összefogtunk a testvéremmel, Czanik Krisztiánnal, Bohos Kornéllal, Kathi Bélával és Csuhai Jánossal, illetve Szabó Viktória Gazdi coach-csal és Bódi Attilával, a Jack prémium Dog food kutyatápok tulajdonosával, hogy megvalósítsuk ezt a nagyszabású gyűjtést egy kutyás családi nap keretében" – mondja Czanik Balázs, az esemény főszervezője.