Prostituáltakat dolgoztatott az otthonában a kistarcsai drogdíler - videó

Vágólapra másolva!
Egy kistarcsai férfi kiszolgáltatott helyzetű nőket dolgoztatott prostituáltként az otthonában. A pénzüket elvette, fizetségül drogot adott nekik. A férfi ezen felül kristályt árult, amiben a fia segített neki.
Vágólapra másolva!

Több hetes felderítés és nyomozás után a rendőrök október 7-én este fogták el a kistarcsai otthonában a 47 éves férfit és a 20 éves fiát.

A ruhájukban alufóliába csomagolt kristályt találtak, később a házkutatás közben is találtak a pszichoaktív anyagból.

A férfinak nem volt munkája, olyan lányokat fogadott be az otthonába, akik fiatalok voltak, prostituáltként dolgoztak és nem volt otthonuk.

A lányoknak kuncsaftokat szerzett, a megkeresett pénzüket pedig elvette tőlük. Előfordult, hogy a lányokat levetkőztette, így nem tudták elrejteni előle a pénzt.

A munkájukért cserébe drogot adott a lányoknak. A férfinál az volt a szabály, hogy csak az maradhatott a házban, aki pénzt hozott. Aki nem keresett pénzt, azt kitette a házból, még akkor is, ha nem volt hova mennie.

Kiegészítő jövedelemforrás volt a lányok futtatása mellett a kristály árulása, amiben a fia segített neki.

Forrás: Police.hu

F. Márton a kihallgatása közben nem tett vallomást, a bíróság letartóztatta, a rendőrök pedig emberkereskedelem, kényszermunka és új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indítottak ellene eljárást. A fia szabadlábon védekezik, ellene új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt nyomoznak.