Többször arcon lőtte volt szerelme új élettársát egy csepeli férfi

Vágólapra másolva!
A csepeli férfi szakított az élettársával, de jó viszonyban maradtak. Később a nőnek új élettársa lett, akivel sokat vitatkoztak. A veszekedések után a nő gyakran átment a férfihoz. Az egyik ilyen vita után az élettárs követte a nőt a férfi csepeli házához, aki kiment az utcára, és az ott várakozó élettársat többször arcon lőtte egy gázfegyverrel.
Vágólapra másolva!

A nő és a férfi a kapcsolatuk vége után szoros baráti viszonyban maradtak. A nőnek 2020 februárjától új élettársa lett, akivel azonban sokat vitatkoztak. Ilyenkor előfordult, hogy a nő több napot is a férfinél töltött Csepelen.

Tavaly májusban a nő megint összeveszett az élettársával, majd átment a férfihoz. Az élettárs szerette volna, hogy a nő hazamenjen hozzá, ezért többször is felhívta, de a beszélgetésekből mindig veszekedés lett.

A hívások egy részét hallotta a férfi, valamint a nő is elmondta neki, hogy miről beszélt az élettársával, ami miatt ideges lett.

Forrás: Ügyészség.hu

Az utolsó telefonhívás után az élettárs átment a férfi házához. Az ingerült férfi ekkor megfogta a gumilövedékes gázpisztolyát, majd az ismerősével és a nővel együtt kimentek az utcára az élettárshoz.

Összevesztek egymással, majd a férfi nagyjából két méterről három lövést adott le az élettárs arcára.


Ezek után az élettárs próbált elmenekülni, de a férfi utolérte és ököllel verte tovább. Végül a rendőrök elfogták a férfit, az élettársnak életveszélyes, maradandó sérülése lett.

Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja a lövöldöző férfit és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.