Itt a dollármédia legújabb szánalmas provokációja: a parlamentben alvó és hazug rágalmazó alkalmazottakat tüntettek ki

Vágólapra másolva!
Mint az közismert, a dollármédia egyik nevetséges szokása, hogy munkatársaik körbedíjazzák egymást, így jutalmazva a hírhamisítást és a kormányellenes propagandát. A legújabb kitüntetés viszont minden eddiginél szánalmasabbra sikerült: most a parlamentben gyanús állapotban lefekvő és elalvó telexest és egy olyan kolléganőjét tüntették ki, akiről jogerős bírósági ítélet mondja ki, hogy alaptalanul rágalmazta meg az egyik fideszes politikust.
Vágólapra másolva!

A Hégető Honorka-díj az egyik olyan baloldali díjacska, amivel egymásnak hízelegnek a dollármédia alkalmazottai. Állítólagos "oknyomozó munkáért" adják, a régi indexesek blogjának, a Telexnek két videósa most azért kapta, mert interjúkat csináltak Pankotai Lili, meg Nagy Blanka, a trágárkodó tüntetők szüleivel. Komoly munka lehetett...

Persze, ez csak álca, hazugság, valójában a provokációkat jutalmazták vele, azt, ahogy a telexes videósnő - akkor még a Soros-blog 444 alkalmazottjaként - egy lakossági fórumon hisztérikusan provokált, majd megrágalmazta a fideszes politikust, illetve azt, ahogy a videós elterpeszkedett a parlament egyik dísztermében és hortyogni kezdett.