Vadásznak rabtársai a zokogó angyalföldi gyilkosra - videó

Angyalföldi gyilkos letartóztatása, Fő utca, gyilkosság, emberölés, Véső utcai gyilkosság, T. Róbert, Türk Róbert Dániel, 2023. 07. 21.
Vágólapra másolva!
Végig zokogta a helyszíni kihallgatását az angyalföldi gyilkos, akire nagyon vigyáznak a börtönben, mert a rabok is haragszanak rá amiatt, amit a fiatal nővel tett - tudta meg a TV2 Tények. Ügyvédje szerint a férfi nem elmebeteg, csak kisiklott az élete és elvesztette a fejét a tragédia napján.
Vágólapra másolva!

A 35 éves T. Róbert júliusban gyilkolta meg 27 éves barátnőjét a nő 13. kerületi otthonában.Több napig üldözték a rendőrök, mire sikerült elfogniuk Óbudán. Feltehetően amiatt robbant ki veszekedés köztük, mert Petra megjegyzéseket tett Róbert férfiasságára. A vita hevében a férfi előbb brutálisan megverte, majd halálra késelte a barátnőjét. Nemrég visszavitték a tetthelyre, hogy a bizonyítási eljárás keretében egy bábun mutassa be, pontosan mit tett.

Róbert zokogva engedelmeskedett a nyomozók kérésének.

A támadás óta kiderült, hogy kisiklott az élete. Elvesztette a munkáját és már több ismerősének is nagyon sok pénzzel tartozott, ráadásul édesapja halála után a családi kölcsönök miatt is anyagi gondjai lettek. Egy ismerőse szerint folyton panaszkodott és a negatívat látta meg mindenben a tragédia előtt.

Az angyalföldi gyilkost vizsgálta pszichológus és elemorvos is. Bár a szakértői vélemény még nem készült el, saját ügyvédje szerint nem elmebeteg. A férfi védelme arra épül, hogy nem előre kitervelt, hanem hirtelen felindulásból elkövetett emberölés volt az, amit tett és enyhébbnek minősül. Úgy tudni, a férfit a legszigorúbb körülmények között kell őrizni a Venyige utcai börtönben,

mert rabtársai tudják, mit tett és nagyon dühösek rá.

Szó szerint kiszemelték maguknak, el akarják kapni, feltehetően azért, hogy bántsák.