Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tömegbaleset az M5-ös autópályán, egy ember meghalt

Ócsa, 2023. szeptember 13. Összeroncsolódott tréler, miután egy teherautónak ütközött az M5-ös autópályán Ócsa közelében 2023. szeptember 13-án. A jármű 42 éves bolgár sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Több kilométeres a dugó az M5-ös autópályán Budapest felé, miután Ócsa közelében több baleset is történt. Az egyikben egy bolgár sofőr meghalt. A rendőrség az autópálya teljes szakaszát lezárta a helyszínelés idejére.
Vágólapra másolva!

Az autópálya Budapest felé vezető oldalán, Ócsa közelében három autó ütközött össze, ezért a belső sávot lezárták. Mindössze két kilométerre onnan, a torlódásban több autó is összeütközött. A rendőrség információi szerint

egy bolgár férfi egy trélerrel haladt az autópályán, amikor figyelmetlenség miatt nem vette észre az előtte, a baleset miatt lassító teherautót és nekiütközött. A 42 éves bolgár férfi meghalt a balesetben.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrök a teljes autópályát lezárták, a forgalmat az ócsai pihenő kihajtójánál terelik. A két baleset miatt a dugó már több mint 6 kilométeres.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Ezen felül Budapest felé, Inárcstól az M0-s csomópontjáig az elválasztósáv növényzetet kaszálják az M5-ös autópályán, ezért a 32-es és a 17-es kilométer között a belső sávot lezárták - tudatta az Útinform az MTI-vel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről