Rendőrkutya kapta el a menekülő szatírt Pomázon

Vágólapra másolva!
Egy nőt próbált megerőszakolni egy férfi Pomázon, akinek segélykiáltásaira felfigyelt egy kutyasétáltató pár, és azonnal rendőrt hívtak. Poór István szolgálati kutyája, Dakota segítségével a helyszíntől közel 2 kilométerre talált rá a menekülő férfira, mindössze 8 perc alatt.
Vágólapra másolva!

„Nem akarom, hagyj békén, nem akarom!" - kiáltotta egy nő augusztus 27-én este Pomázon. Egy kutyasétáltató pár a hangok felé indult, és egy erdős-bokros részen hátborzongató látvány fogadta őket:

egy földön fekvő, hiányos ruházatú nőt meg akart erőszakolni egy félmeztelen férfi. Mielőtt a támadó elmenekülhetett volna, egyikük lefotózta, párja közben rendőrt hívott.

Poór István rendőr két kollégájával, és egy Dakota nevű szolgálati kutyával ért ki. Míg a kollégái az áldozatot próbálták megnyugtatni, ők a szatír után indultak. Több házba is becsengettek, és a telefonos képet mutogatták a férfiról, hátha valaki felismeri.

A Határ útnál egy padon látták meg a perverz férfit, onnan nem messze fogták el.

Forrás: Origo

Mint kiderült, a 46 éves nőt az

felkiáltással a bokorba lökte, lehúzta ruháját, majd megerőszakolta, a kihallatás alatt azonban mindezt tagadta, bár annyit elismert, hogy sokat ivott, és emiatt lehet, hogy kiestek nála az emlékek.

Szexuális erőszak miatt indult ellene eljárás.