Microson Hifu Pen kezelés - az eljárás rég ismert, ez a gép azonban valóban forradalmi

Vágólapra másolva!
Arcfiatalítás sebészeti beavatkozás nélkül? Ismerd meg az újgenerációs HIFU kezelést! Egy forradalmi módszer a bőrfeszesítésre és a fiatalos megjelenésre. Az ultrahangos technológia adja vissza bőröd rugalmasságát és fiatalos ragyogását.  Tudd meg, hogyan segíthet Neked a bőrproblémák megoldásában, természetesen!
Vágólapra másolva!
Forrás: freepik.com

A ma elérhető egyik leghatékonyabb műtét nélküli arcfiatalítás

A bőr öregedése természetes folyamat, amelynek során megjelennek az első ráncok, és csökken a bőr rugalmassága. Napjainkban számtalan lehetőség áll rendelkezésre a bőr fiatalítására és az öregedés jeleinek kezelésére, melyek közül sokan keresik a nem invazív és hatékony módszereket. Az elmúlt évek során a HIFU, vagyis a magas intenzitású fókuszált ultrahang technológia, egyre népszerűbbé vált, és mára a legkorszerűbb eljárásnak számít a bőrfeszesítés és az arcfiatalítás terén.

Újgenerációs HIFU Kezelés: Innováció és Fejlődés

A HIFU kezelés már önmagában is forradalmi áttörést jelentett a bőrfeszesítés és az öregedésgátlás terén, azonban a technológia fejlődésével még hatékonyabb és kényelmesebb módszerek váltak elérhetővé. Egyik ilyen újítás a Microson Pennel végzett, pásztázó üzemmódban történő kezelés, amely számos előnnyel rendelkezik a korábbi módszerekhez képest.

  • Az újgenerációs HIFU eljárás nagyobb precizitást és rugalmasságot kínál a kezelés során. Ezáltal lehetővé válik a nehezen elérhető területek, például a száj és szem körüli bőr kezelése is, növelve ezzel a kezelés hatókörét és sokoldalúságát.
  • A technológia fejlődése lehetővé tette a kezelések során érzett kényelmetlenség és fájdalom jelentős csökkentését. A páciensek már kevésbé éreznek fájdalmat, és a kezelés utáni regeneráció is gyorsabb, lehetővé téve a mindennapi életbe való gyorsabb visszatérést.

Alkalmazási lehetőségek

  • arcfiatalítás
  • face lifting
  • bőrfeszesítés
  • könyebbé vált periorbitális, periokuláris és nasolabiális ránccsökkentés
  • szemöldök és állvonal emelés

Mikor javasolt a hifu fókuszált ultrahangos kezelés alkalmazása?

Ezt a kezelési formát elsősorban azoknak a hölgyeknek és uraknak ajánljuk, akik szeretnék elkerülni a sebészeti beavatkozást, a hosszadalmas lábadozást és a lehetséges komplikációkat, miközben céljuk az arcbőr, dekoltázs feszességének és simaságának növelése. Az eljárás remekül használható szemöldök, nyak és toka emelésére, valamint a „szarkalábak” mérséklésére. A kezelés mélyen behatol a bőr rétegeibe, így a bőr frissebbé, ragyogóbbá és feszesebbé válik, és más bőrfiatalító terápiákkal is kombinálható. Kiválóan alkalmas a bőrtónus és a bőr textúrájának javítására, a fakó és sápadt bőrszín korrigálására, és még a plasztikai műtétek elhalasztására is, már 30 éves kortól.

Forrás: freepik.com

Utókezelés

Mivel nem invazív eljárásról van szó, nem kell hosszú lábadozási időszakokkal számolni, a legtöbb esetben csak néhány óráig tartó enyhe bőrpír vagy minimális duzzanat léphet fel.Tehát a kezelést követően azonnal folytathatja mindennapi tevékenységeit és sminkelhet is.

Azonban ajánlott az óvatosság, még két hétig kerülje a bőr melegedésével járó tevékenységeket, mint például a napozás, a szolárium, a szauna és az intenzív fizikai aktivitás. A mindennapokon érdemes legalább 30 faktoros fényvédő krémet használni a bőr megóvása érdekében.