Menczer Tamás: A baloldal nem a magyarok érdekeit képviseli

Országgyűlés, őszi, plenáris, ülés
Budapest, 2023. szeptember 25. Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője reagál Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalására az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján, 2023. szeptember 25-én. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Úgy látom, a baloldali és független-objektív sajtó is kénytelen elismerni, hogy minden, amit Svédországról, a svéd demokráciáról mondtam, igaz - írja Menczer Tamás legújabb Facebook-posztjában. A Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára szerint a magyar emberek világosan döntöttek arról, hogy nem kérnek sem a bevándorlásból, sem másból, amit külföldről akarnak rájuk erőltetni.
Vágólapra másolva!

Mnczer Tamás bejegyzésében azt írja, hogy a baloldali és független-objektív sajtó is kénytelen elismerni, hogy minden, amit Svédországról, a svéd demokráciáról mondott, igaz.

Hozzátette:

A legfrissebb svédországi hír szerint bandaháborúban lelőttek egy 18 éves fiút, aki épp fociedzésen volt, és egy robbantásban meghalt egy 25 éves nő. Csak szeptemberben 12 halálos áldozatot követelt a svédországi bűnözők háborúja.

A baloldal állítása, hogy a közbiztonságnak semmi köze a demokráciához

Menczer Tamás szerint a 444-től is kapott erre vonatkozó kérdéseket, amiket az alábbiakban közlünk.

Miért pont a bűnügyi indikátorokat választotta az államtitkár a "demokrácia" fokmérőjének?

Mert úgy gondolom, hogy fontos, alapvető demokratikus érték a biztonság. Például az, hogy ne öljenek meg gyerekeket a bandaháborúk során a bevándorlók, és ne üldözzenek senkit a hite miatt.
Illetve azért, mert a svédek és a bennünket bírálók valódi célja az, hogy az életünket és az országunkat úgy alakítsuk, ahogy az nekik tetszik. Például csináljunk Magyarországból bevándorlóországot.
Ezért hasonlította a magyar családpolitikát Annika Strandhäll korábbi szocialista szociális ügyekért felelős miniszter a legsötétebb náci, fasiszta időkhöz így: „Riasztó, ami Magyarországon történik. Most azt akarja Orbán, hogy több igazi magyar gyerek szülessen. A politika bűzlik a '30-as évektől." (2019.02.12.)

A jelenlegi miniszterelnök, Ulf Kristersson pedig ugyanezért mondta ezt: „Az EU egyértelműen foglaljon állást Magyarországgal szemben. Az EU számára még fennáll a feladat, hogy megtörje a magyarországi fejlődési irányt, és keményen lépjen fel a magyar kormánnyal szemben, és támogassa az egyre erősebb ellenzéket." (2021.03.23.)

Szintén a fenti okból támadnak bennünket azért, mert nekünk fontos a hazaszeretet. A bűnügyi statisztikák azt mutatják, hogy

a svédeknek semmi alapjuk arra, hogy bárkit kioktassanak arról, hogy hogyan kell élnie. A magyar emberek pedig világosan döntöttek arról, hogy nem kérnek sem a bevándorlásból, sem másból, amit külföldről akarnak rájuk erőltetni.

Tudomása szerint van-e olyan tudományos és nemzetközileg elfogadott módszer, amely bűnügyi indikátorokat is figyelembe vesz, mint a demokrácia egyik fokmérőjét?

A tudományos módszerek bizonyára nagyon izgalmasok, de kevésbé érdekelnek. Ezzel szemben az érdekel, hogy a magyar emberek mit fogadnak el, mit támogatnak. A magyar emberek országgyűlési választáson, népszavazás és nemzeti konzultáció során is elmondták, hogy számukra a biztonságuk fontos. Azért adtak immár negyedszer kétharmados felhatalmazást az Orbán-kormánynak, mert szuverén módon és minden tekintetben védi a magyarok biztonságát. És azért hajtották el ismét a baloldalt, mert nem a magyar érdekek szerint cselekszik

- zárta bejegyzését az államtitkár.