Itt az újabb bizonyíték: a PDSZ elnöke egy szélsőbaloldali politikai aktivista - képek

A PDSZ és a PSZ közös sajtótájékoztatót tart, Szabó Zsuzsa elnök, Nagy Erzsébet választmányi tag (PDSZ), Hősök tere, tüntetés, sajtótájékoztató, 2022.01.31.
Vágólapra másolva!
A volt tanár, Nagy Erzsébet (PDSZ) egyáltalán nem csak pedagógus ügyekben aktív a politikában: az elmúlt években szinte minden kormányellenes akcióban részt vállalt. A migrációpárti Migration Aid-hez is csatlakozott, kiállt a freeSzFE mozgalom, a Soros-szervezetek és az LMBT-lobbi mellett is, de ott volt a napokban a SzázSzó nevű - amúgy meglehetősen nevetségesre sikerült - baloldali kormányellenes politikai találkozón is. Úgy látszik, neki csak a kormány támadása a fontos, és ehhez egyik eszköze a pedagógusok uszítása. Inkább tekinthető baloldali politikai aktivistának, mint érdekvédőnek - írta a vasarnap.hu.
Vágólapra másolva!

A PDSZ hangadója úgy nyilatkozik folyamatosan a gyakorló tanárok nevében, hogy valójában már évek óta nem tanít, korábbi munkahelyein pedig pályatársai szerint is folyamatosan feszültséget szított, pereskedett. Ráadásul az Orbán-kormány kritikusaként a kormány által bevezetett kedvezményt vette igénybe a nyugdíjba vonulásánál.

Nagy Erzsébet, a PDSZ elnöke egy 100 százalékig elkötelezett baloldali politikai aktivista Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Migration Aid a 2015-ös bevándorlási hullám kirobbanása óta az egyik legaktívabb migrációpárti szervezet. Egy migránsoknak szóló kézikönyvben is ők szerepeltek magyarországi segítségként. 2018-ban került napvilágra több hangfelvétel, amelyben a szervezet vezetője elismerte, hogy a Migration Aid akciói valójában Soros György magyarországi befolyásának erősítését szolgálják hazánkban.

A vezető akkor azt is elárulta, hogy a Migration Aid a tranzitzónába való bejárását arra használta fel, hogy illegális adatbázist építsen a menekültekről. De Sorosék irodájában működtették az adománygyűjtő pontjukat is.

Nagy Erzsébet már 2015-ben csatlakozott a Migration Aid pécsi csoportjához.

Sőt, a sajtóban is ő nyilatkozott a migrációpárti Soros-szervezet nevében. Nagy Erzsébet akkor a hatóságok együttműködését kérte a migránsok segítésében. Pécsi központjuk pedig épp az MSZP helyi irodájában volt. Migránsfalvak létrehozása, illegális bevándorlók elszállásolása üresen álló iskolákban és óvodákban – egyebek mellett ilyen és ehhez hasonló migránspárti tervekkel állt elő a szervezet.

De nem csak a migráció kapcsán volt aktív Nagy Erzsébet az aktuálpolitikában. Ha végignézzük nyilvános Facebook profilképeit, szinte minden kormányellenes akcióhoz rögtön csatlakozott.

Forrás: Origo

Forrás: Origo

Forrás: Origo

A fentiekből is látható, hogy a volt pedagógus a függetlenség látszatára sem ügyel. Nagy Erzsébet a baloldali média számára univerzális riportalany,

hiszen minden aktuálpolitikai kérdésben kritika és fenntartás nélkül a baloldal és a Soros-szervezetek álláspontját képviseli.

A teljes cikket itt olvashatják.