Vágólapra másolva!
Összefoglaljuk a HírTV reggeli Napindító című műsorának holnapi tartalmát. Az adás segít képbe kerülni a legaktuálisabb közügyekkel.
Vágólapra másolva!
  • Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő friss hírekkel jön az orosz-ukrán háborúról.
  • Kiss Rajmund, vezető, az MCC diplomáciai műhelyétől érkezik.
  • Dr. Simicskó István, frakcióvezető, KDNP-től érkezik és beszámol arról, hogy ő és Dr. Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke csatlakoznak az Ökumenikus Segélyszervezet „Iskolakezdés együtt!" elnevezésű adománygyűjtéshez és ünnepélyes keretek között adták át a Kereszténydemokrata Néppárt frakciójának ajándékait. A felajánlás célja a rászoruló családokban élő gyermekek támogatása, akik számára nagyobb nehézséget okoz az iskolakezdéshez szükséges tanszerek beszerzése.
  • Bartóki-Gönczy Balázs, tudományos dékánhelyettes, az NKE ÁNTK-tól , a Világűrjog és –Politika Kutatóintézet vezetője érkezik és az űrjogról mesél.
  • Érkezik még Répás József, polgármester, Kiskunlacházáról és Travnev Iván, elnökségi tag, a Kiskunlacháza Motoros Klubtól. A Retró Családi Napról mesélnek, ahol a legendás motocross versenyző Czuni László az idei évben ünnepelné 70. születésnapját, emléke előtt tisztelegve, hagyományt teremtve ezentúl Kiskunlacházán minden évben egy különleges napon emlékeznek rá. A KiskunlacháziKözségi Motoros Klub egy retró napra várja szeretettel azokat, akik emlékeznek még a „kötelező" vasárnapi motocrossversenyre járásra és azokat, akik szeretnének egy felejthetetlen motocrossos napot eltölteni a pályán, motoros barátok körében. A programokat tekintve a motocross pályát ingyenesen és korlátlanul lehet használni az 1996 előtt gyártott paripákkal! Több beszélgetés is lesz a motocross legendáival a múlt versenyiről, a jelen versenyzőiről és a jövő motocrossáról. Lesz CL4 gyermekmotoroztatás, Ugrálóvár és büfé, valamint Pörkölt főzőverseny.
  • Joó Beatrix, divattervező a 2023-as Fashionweekről beszél.